Sākusies biļešu tirdzniecība uz Daugavpils teātra diptiha otro daļu “Kaija-2”

Daugavpils teātris uzsāk biļešu tirdzniecību uz izrādi “Kaija-2” (pirmizrāde – 28.novembrī), kas ir otrā no iecerētā Antona Čehova un Borisa Akuņina lugu diptiha.

Kā jau tika ziņots iepriekš, Daugavpils teātrī šobrīd top projekts “Kaija. Izmeklēšana”, kas sastāv no divām izrādēm: “Kaija-1”, kuras pamatā ir Antona Čehova luga, un “Kaija-2” – tās pamatā ir Borisa Akuņina luga. Lai iedziļinātos stāstā par mākslas ļaužu šķietami mierīgo dzīvi pie “maģiskā ezera”, kas izrādās ironijas, ciešanu un vientulības pilna, un ieskatītos “Kaijas” varoņu iekšējās pasaules dzīlēs, šīs divas komēdijas – A. Čehova un B. Akuņina “Kaijas” – Daugavpils teātrī tiek iestudētas vienlaicīgi.

Pateicībā par izrādīto uzticību un atbalstu šajā laikā (gandrīz visas biļetes uz izrādi “Kaija-1” jau ir izpārdotas) Daugavpils teātris skatītājiem ir sarūpējis dāvanā īpašu akciju. Uzrādot Daugavpils teātra kasē izrādes “Kaija-1” biļetes, “Kaija-2” biļešu iegādei tiks piemērota 50% atlaide. Tie skatītāji, kuri biļetes ir iegādājušies internetā un vēlas apmeklēt izrādi “Kaija-2”, var rezervēt biļetes, zvanot uz kases tālruni 654 26520.

Pirmizrāde iestudējumam “Kaija-1” notiks 14.novembrī pl.18.00, nākamā izrāde – 15.novembrī pl.17.00. Pirmizrāde iestudējumam “Kaija-2” notiks 28 novembrī pl.18.00, nākamā izrāde – 29.novembrī pl.17.00.

Biļetes: Daugavpils teātra kasē (654 26520), Biļešu paradīze kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Projekts “Kaija. Izmeklēšana” top ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Papildu informācija:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru