Šajās 5 zvaigžņu zīmēs dzimušie ilgstoši nevar/nespēj būt attiecībās

Ne visiem ir lemts vienreiz iemīlēties, un daži vienkārši nevar būt stabilās attiecībās. Pieciem zvaigznāju apļa pārstāvjiem, kuri nav pieraduši ilgi turēt Amora bultiņas.

 

Dvīņi

Dvīņiem esot divas sejas. Varbūt tāpēc šīs zvaigznāju zīmes pārstāvji ir tik nepastāvīgi un nevar ilgstoši uzturēties attiecībās. Pat tad, kad Zvaigznes paver lielas mīlestības pret Dvīņiem izredzes, viņiem ir jāpieliek nopietni pūliņi, lai atrastu īpašu partneri, kura labā viņi būs gatavi atteikties no brīvības.

 

Vēzis

Vēži parasti ir kautrīgi un nepamatoti šaubās par sevi, tāpēc viņi reti uzturas attiecībās ilgi. Tiklīdz šīs zvaigznes zīmes pārstāvji pamana vismazākos nelīdzenumus mīlas rīkos, viņi visu vainu pārņem paši un steigšus pārtrauc attiecības. Atcerieties, ka ir pareizi kļūdīties, ja atklāti par tām runājat ar savu partneri, jūs beidzot varat augt kopā!

 

Lauva

Lauvām patīk būt uzmanības centrā, kas viņiem dažkārt apgrūtina vienlīdzīgu attiecību uzturēšanu. Tiklīdz partneris sāk izvirzīt savas vēlmes un vajadzības priekšplānā, Lauva uzreiz jūt, ka viņu atstāj novārtā, un ir gatavs atvadīties no neatbilstošā dvēseles palīga.

Saskaņā ar Zvaigznēm Lauva var paļauties uz ilgtermiņa attiecībām tikai tad, ja viņa partneris piekrīt apmierināties ar mūžīgo otro vietu.

 

Skorpions

Skorpioni ir kaislīgi, lai gan šai īpašībai ir negatīvie aspekti – greizsirdība. Šai zvaigznāju zīmei nav viegli uzturēt veselīgas attiecības, kurās problēmas atrisina vienkārša saruna. Skorpioni pārāk ātri izdara secinājumus un pēc tam uzbrūk, īsti neizprotot situāciju. Izmantojot šo pieeju, bieža sadalīšanās ir neizbēgama.

 

Strēlnieks

Lasi vēl: Vasilisas Volodinas prognozē, ka šajās piecās zvaigžņu zīmēs dzimušajiem jūlija otrā puse sola lielu laimi

Strēlnieki ir radīti, lai izbaudītu dzīvi, kas viņiem apgrūtina nopietnu attiecību izdomāšanu. Šai zvaigznāju zīmei saistība ar partneri ir līdzvērtīga jautrības kavēšanai. Saskaņā ar mīlestību tas nozīmē, ka Strēlnieks nekad nevar ilgi uzturēties vienās un tajās pašās attiecībās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru