Nebūs naudas problēmu! Baltā veiksmes svītra četrām zvaigžņu zīmēm gaidāma 2021. gada jūlijā

Natālija Koļada ziņo, ka jūlijs būs labs mēnesis dažiem Zvaigznāju apļa pārstāvjiem.   4 zvaigžņu zīmēs dzimušajiem jūlijā sāksies “baltās līnijas periods”.

Vērsim būs paveicies viņu karjerā. Natālija saka, ka šīs Zīmes pārstāvji var paļauties uz jaunu amatu vai pacelties pa karjeras kāpnēm.

Nav izslēgta iespēja saņemt prēmiju vai algas palielinājumu. Īpaši veiksmīgs Vērsim būs periods, kad Jupiters mēneša otrajā pusē atradīsies savā sektorā!

Vēžiem, kuri vada savus uzņēmumus, īpaši paveiksies jūlijā. Arī pārējie Zīmes pārstāvji nestāvēs malā. Natālija apliecina, ka 11. un 12. jūlijs Vēžiem būs pārmaiņu laiks uz labo pusi.

Zvaigznes sola palielināt autoritāti kolēģu un vadības vidū.

Jaunavas jūlijā piedzīvos spēka un enerģijas pieplūdumu. Zvaigznes viņiem apsola jaunu darbu, kas nesīs ne tikai ienākumus, bet arī papildus atdeves procentus. Jūlijs ļaus Jaunavai atbrīvoties no parādiem un atrisināt visus finanšu jautājumus.

Mēneša beigās ir iespēja iepazīties ar cilvēku, ar kuru izveidosies romantiskas attiecības.

Arī Skorpioni pārcelsies uz balto joslu. Natālija saka, ka mājas atjaunošana šajā laikā būs īpaši izdevīga. Ģimenes bizness sola lielas iespējas. Koljadova ziņo, ka šīs zīmes pārstāvji var satikt jaunas attiecības kultūras pasākumā: muzejā vai teātrī.

Lasi vēl: Šajās 5 zvaigžņu zīmēs dzimušie ilgstoši nevar/nespēj būt attiecībās

Arī Skorpioni šomēnes var uzvarēt loterijā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru