Prognoze 2023. gada pavasarim visām zīmēm

 

Svari

Svariem martā, aprīlī un maijā ir jāieklausās un rūpīgi jāskatās uz sīkumiem, jo ​​tieši tajos koncentrēsies laime, veiksme un jaunas iespējas. Eksperti stingri iesaka šīs zīmes cilvēkiem pārstāt sevi iespiest stingros rāmjos. Tas viņiem noteikti nenesīs neko citu kā tikai problēmas un kavēšanos attīstībā, jaunu zināšanu iegūšanā.

Šopavasar Svariem lielāka uzmanība būtu jāpievērš garīgajai un intelektuālajai attīstībai.

 

Skorpions

Pavasara sākums var būt piepildīts ar disharmoniju, taču līdz marta vidum situācija krasi mainīsies uz labo pusi. Grūti pateikt, kā šajos trīs mēnešos realizējas planētu pozitīvā ietekme, tomēr var droši teikt, ka nakts gaismekļi būs Skorpionu pusē.

Ir jāturas pie jebkādām iespējām un jācenšas nemeklēt atbildīgos par tavām punkcijām. Uzvarēs Skorpioni, kuri prot uzņemties atbildību par savu likteni.

 

Strēlnieks

Strēlniekiem šopavasar būs liels uzvaru skaits visās dzīves jomās, taču jebkurai medaļai ir mīnuss. Katra uzvara būs jaunu problēmu avots, jo spēcīgiem un veiksmīgiem cilvēkiem vienmēr ir daudz ienaidnieku un skaudīgu cilvēku. Strēlniekiem būs jāiemācās pretoties kārdinājumam atbildēt uz katru negatīvu cilvēku uzbrukumu viņu virzienā.

Paškontrole ir tieši tā, ko lika ārsts. Bez tā šopavasar būs grūti noturēties virs ūdens.

Mežāzis

Mežāžiem šo trīs mēnešu laikā labākā izeja no jebkuras sarežģītas situācijas ir vienkārši būt pašam. Lai atrastu problēmas risinājumu, jums nav jāizgudro ritenis no jauna. Principiāli jaunu ideju attīstīšana ir laba radošā virzienā, kā arī mīlestībā.

Vientuļiem Mežāžiem 2023. gada martā–aprīlī vajadzētu uzņemties lielāku iniciatīvu mīlas lietās. Pavasara beigas vairāk piemērotas tiem, kas ir attiecībās.

 

Ūdensvīrs

Nakts spīdekļi šopavasar palīdzēs Ūdensvīram izlīdzināt iekšējos pārdzīvojumus. Ja ir kādas bailes, šaubas un nedrošība, tad līdz marta beigām planētas un zvaigznes palīdzēs Ūdensvīram no tā visa atbrīvoties. Runājot par problēmām, šeit ir vērts atcerēties teicienu: “Ja nebūtu laimes, bet nelaime palīdzēja.”

Katras grūtības, ar kurām Ūdensvīrs saskaras savā dzīves ceļā, galu galā var norādīt ceļu uz uzvaru.

 

Zivis

Lielākais ienaidnieks Zivju laimei šajā pavasarī ir skaudība. Šiem cilvēkiem steidzami jāiemācās apiet šo sajūtu. Eksperti iesaka pārtraukt sevi salīdzināt ar citiem, jo ​​tas var radīt ārkārtīgi nepatīkamas sekas. Arī Zivis var kļūt uzņēmīgas pret kritiku.

Lasi vēl: Prognoze nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam no Tamāras Globas visām zīmēm

Ja kāds apšauba šo cilvēku spējas un stiprās puses, tad Zivīm tas nav jāuztver kā patiesība. Labāk ir ignorēt citu cilvēku nepatīkamos vārdus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru