Prognoze 2023. gada pavasarim visām zīmēm

Eksperti stāstīja, kā katrai zīmei vajadzētu uzvesties 2023. gada pavasarī, lai piesaistītu pēc iespējas vairāk veiksmes un retāk kļūtu par sarežģītu situāciju ķīlniekiem.

 

Auns

Galvenais veiksmes nosacījums Aunam šajā pavasarī būs spēja šķirties no nevajadzīgām lietām. Nav nepieciešams pieķerties vecajam. Tas attiecas arī uz novecojušām attiecībām. Aunam jābeidz draudzēties un sazināties ar tiem, kas viņus sanikno, nodod, manipulē utt.

Šis pavasaris viņiem dos nopietnu stimulu sakaut ienaidniekus un ļaundarus. Jums vienkārši jāvirzās uz priekšu – bez bailēm un šaubām.

 

Vērsis

Vērsim šajā pavasarī jāatceras un jāatkārto sev kā mantru vārdi, ka darbības spēks vienmēr ir vienāds ar reakcijas spēku. Tas ir pilnīgi normāli, ja ceļā uz mērķi parādās grūtības, jo tā darbojas Visums. Viss, kas vajadzīgs Vērsim, ir daudz enerģijas un spēka.

Apģērbs acu krāsā palīdzēs šiem cilvēkiem piepildīties ar spēku, kā arī spēju koncentrēties vienas problēmas risināšanai, netērējot laiku un enerģiju vairākām lietām vienlaikus.

 

Dvīņi

Dvīņi, eksperti atgādina, ka ne visiem izdodas sasniegt rezultātus ar pirmo mēģinājumu. Veiksmes faktoram šeit ir liela nozīme, tāpēc jums nav jācer uz vieglu iznākumu. Šopavasar nakts gaismekļi mācīs šīs zīmes cilvēkiem paskatīties uz visu apkārtējo no pareizā leņķa.

Tas var aizņemt laiku, bet tas izdosies. Eksperti iesaka pievērst uzmanību sīkumiem, īpaši finanšu jomā.

Vēzis

Vēžiem eksperti iesaka savu enerģiju virzīt radošā virzienā. Šopavasar nevienam nav jāatriebjas, citādi veiksme Vēzi pametīs uz ļoti ilgu laiku. Labāk palīdzēt radiem un draugiem, kā arī nodarboties ar radošumu. Ir arī vērts atcerēties, ka jebkuru vētru var izturēt. Nav nepieciešams mēģināt mainīt kaut ko tādu, ko vienkārši nav iespējams mainīt.

Šopavasar Vēži savu dzīvi varēs mainīt līdz nepazīšanai. Galvenais ir ticēt rezultātam.

 

Lauva

Fortūna uzsmaidīs lauvām ar mainīgām sekmēm. Ir grūti iepriekš noteikt šādas Visuma uzvedības iemeslu, taču eksperti uzskata, ka šīs zīmes cilvēki varēs paņemt savu, neatkarīgi no tā. Prognozes paredz lielas uzvaras Lauvām. Īpaši mīlas frontēs.

Mīlestības sfērā ir svarīgi vārdus pastiprināt ar darbībām un neprovocēt pretējā dzimuma cilvēkus uz negatīvismu. Laipnība ir labākais ierocis cīņā par uzmanību.

 

Jaunava

Agrā pavasarī Jaunavas var vēlēties norobežoties no visiem cilvēkiem, un tas ir normāli, ņemot vērā problēmas ar Merkuru. Tuvāk marta vidum situācija mainīsies uz labo pusi, un līdz pavasara beigām planēta šiem cilvēkiem kļūs par liela spēka avotu. Aprīlis un maijs būs sākuma punkts jaunai dzīvei, kas piepildīta ar jaunām iespējām.

Lasi vēl: Zīmes, kurām veiksies 2023. gada martā: Tamāras Globas viedoklis

2023. gada pavasaris ir laiks, kurā Jaunavas spēs atrast labumu pat tajā, kas no pirmā acu uzmetiena ir vērsts uz kaitējumu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru