Pirmais, ko jūs redzējāt, ir tas, ko jums vajag no mīlestības, lai būtu laimīgs

SUNS

Suni redz cilvēki, kuriem mīlestība ir lielākā vērtība dzīvē. Jums tas ir vajadzīgs gandrīz tikpat daudz kā gaiss un ūdens. Jūs nomirsiet bez mīlestības. Jums viss zaudē nozīmi, jūs krītat un baidāties no dzīves.

Jūs esat tāda veida cilvēks, kuram veiksmīgas attiecības ir lielāko daļu problēmu recepte. Mīlestībā tu esi enerģijas pilns, drosmīgs, spēcīgs un laimīgs. Jūs nevarat ciest, ka esat viens. Tas tevi lēnām nogalina.

Jūs nevarat būt vientuļš, tāpēc izmisīgi meklējat mīlestību. Bieži vien pat neatbildēts. Tā ir kļūda, jo iepazīšanās ar nepareizu cilvēku vēl vairāk iznīcina jūsu jutīgo dvēseli nekā partnera neesamība.

Diemžēl jums ir tendence nonākt sliktās attiecībās un stingri turēties pie tām.

SIRDS

Pirmkārt, vai jūs pamanījāt mazo rozā sirdi? Jūs esat ļoti mīlošs cilvēks un varat dāvāt savas jūtas visai pasaulei. Jūs esat ļoti piesaistīts ne tikai cilvēkiem, bet arī lietām.

Dažreiz jūs raudāt, ka esat pazaudējis iecienītākos auskarus, vai paturat lietas, kuras lielākā daļa cilvēku vienkārši izmet. Jūs esat ļoti sentimentāls, iejūtīgs un emocionāls.

Jūs ātri iemīlaties un varat iemīlēt vairākus cilvēkus vienlaikus. Jums ir grūti izveidot attiecības ar vienu partneri, jo jums ir ļoti daudz mīlestības un vēlaties tajā dalīties ar citiem. Jūsu partnerim var būt problēmas ar to.

Mīlestībai pret jums ir daudz toņu. Jūs mīlat dzīvniekus, kaimiņu bērnus, savus ziedus, ģimeni, draugus, bērnības elku un sava ideālā partnera iedomāto tēlu. Jūs varat atrasties poligāmās attiecībās.

Lasi vēl: Kādu pogu jūs nospiestu, lai mainītu savu dzīvi?

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru