Izvēlieties vispievilcīgāko formu, acu krāsu un uzziniet, ko meklējat partnerī

Kad mēs satiekamies ar kādu, acis ir pirmais, kas piesaista mūsu uzmanību. Otra cilvēka acis runā daudz vairāk nekā vārdi.

Bet to, kādu krāsu un acu formu mēs atrodam pievilcīgākas, var daudz ko pateikt par cilvēku. Jūs gribat zināt, ko jūs meklējat partnerī, un kādu partneri jūs vēlaties redzēt sev blakus?

Izvēlieties vispievilcīgāko acu formu un krāsu un uzziniet, ko meklējat partnerī un kura persona jums vislabāk atbilst.

Ja jūsu izvēle …

 1. Jūs meklējat – UZTICAMĪBU

Jums nerūp jūsu partnera ārējais skaistums, jums rūp viņa garīgās īpašības. Jums ir nepieciešams uzticams partneris, kurš jūs atbalstīs it visā, uz ko jūs vienmēr varat paļauties.

Ar šādu partneri izzudīs šaubas par sevi, jūs atradīsit savu mērķi, un jums pietiks drosmes un spēka cīnīties par visu, ko vēlaties sasniegt.

 2. Jūs meklējat – MĪLESTĪBU

Jūsu godkārīgā, uzticīgā dvēsele alkst pēc īstiem dzīves pavadoņiem, kas dzīvos pozitīvās emocijās, neskatīdamies uz to, kurš viņam dara visu no tīras sirds.

Ja jūsu tīrā un kaislīgā sirds atradīs nepareizo dzīves pavadoni, tad mīlestības uguns izdzisīs, un agrāk vai vēlāk no tās paliks tikai pelni.

Jūs starosiet tikai ar to partneri, kuru jūs mīlat, un mīlat ar tādu putekļu daudzumu, kādu neviens nevar pārspēt.

 3. Jūs meklējat – MIERU

Tas nenozīmē, ka jūsu dzīve ir līdzsvarota. Jūs esat piedzīvojis pārāk daudz sāpju un zaudējumu, no daudz kā esat atteicies un vēl vairāk no jums ir paņemts.

Tāpēc ir ļoti svarīgi, lai jūs beidzot varētu dzīvot mierīgi, lai zinātu, ka partnerim vissvarīgākais ir jūsu sirdsmiers. Ar to jūs beidzot varat dzīvot pelnīto dzīvi.

 4. Jūs meklējat – PRIEKU

Nevienam ap jums nav garlaicīgi, tāpēc jūs to meklējat arī savā partnerī. Ar pelēku, noslēgtu partneri jūsu gaisma nodziest un jūs pazaudējat sevi.

Jums ir nepieciešams biedrs, kurš dzīvi redz tāpat kā jūs un kurš arī izbauda katru sīkumu. Ar viņu jūs nejutīsieties, ka katru dienu no kaut kā jāatsakās, lai kādam patiktu.

 5. Jūs meklējat – BRĪVĪBU

Jums dzīve ir īsts piedzīvojums, un jūs nevēlaties sēdēt un kaut ko gaidīt četrās sienās. Jūs jau esat daudz atmetis, lai izpildītu kāda cerības, taču ir kaut kas tāds, no kura jūs nekad neatteiksieties, jo vēlaties dzīvot pilnībā.

Jums ir nepieciešams partneris, kurš palīdzēs jums izplest spārnus, pacelt jūs un palīdzēt pacelties, nevis kāds, kurš jūs vazās un pastāvīgi mēģinās noturēt.

 6. Jūs meklējat – LAIMI

Jā, lielākā daļa cilvēku to meklē, bet jums laime ir pāri visam. Jūs daudzkārt esat ļoti vīlušies savā dzīvē, tāpēc nevēlaties mīlestību, kas aptver visu pasauli, bet vēlaties, kaut arī mazu, bet patiesu, lai katra jūsu diena būtu piepildīta ar mieru un laimi.

Jūs sagaidāt no sava ideālā biedra savstarpēju mīlestību, cieņu un lojalitāti, kas jums patiešām pienākas.

Lasi vēl: Pirmais, ko jūs redzējāt, ir tas, ko jums vajag no mīlestības, lai būtu laimīgs

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru