“Piecas dvīņu meitenes” – Artamkina piecinieks. Kā meitenes dzīvo pēc 12 gadiem un vai viņu vecāki spēja saglabāt laulību

Ļoti bieži pat divu dvīņu dzimšana vīriešiem sagādā milzīgas grūtības, tāpēc viņi visus galvenos pienākumus, kas saistīti ar bērnu aprūpi, ātri pārceļ uz māti. Vairāku bērnu piedzimšana vienlaikus ir milzīga vīrieša atbildība.

Ne visi var tikt galā ar tik grūtu uzdevumu. Tas ir tieši tas, kas notika ar Artamkiniem. Pirms piecu meiteņu ierašanās pasaulē , pāris pat nenojauta, kas viņus īsti gaida priekšā.

Kā sākās pāra attiecības

Vēl no skolas soliņa jaunieši labi sadraudzējās. Jaunekļa un meitenes vecāki bija pilnīgi par viņu savienību. Pāris nolēma sarakstīties uzreiz pēc universitātes veiksmīgas absolvēšanas.

Tāpat kā lielākā daļa ģimeņu galvaspilsētā, Artamkini nebija ne nabagi, un arī ne bagāti. Pamatienākumi bija skolotājs skolā un universitātē.

Ar pirmo bērnu notika traģēdija. Jau piedzimstot, viņam bija briesmīgas traumas, kuru dēļ nebija iespējams izdzīvot. Tad ārsti nolēma meitenei izrakstīt hormonālo ārstēšanu, kuras dēļ meitenei bija iespēja attīstīt vairākus embrijus.

Pirmā ultrasonogrāfija un grūtniecības sarežģītības

Jau pirmajā izmeklējumā meitene uzzināja, ka gatavojas dzemdēt uzreiz piecus bērnus. Tomēr ārsti sāka uztraukties, ka visi augļi nespēs normāli attīstīties, un ieteica Varvarai atbrīvoties no diviem bērniņiem.

Meitene nekavējoties atteicās. Galvenais atteikuma iemesls ir Artamkinu dievbijība. Augsta riska dēļ gandrīz visas galvaspilsētas klīnikas atteicās piešķirt aizbildnību Artamkinam. Man nācās paļauties tikai uz ārvalstu ārstiem.

Bet ar algu nepietiks, lai apmaksātu ārvalstu klīnikas pakalpojumus. Lai savāktu līdzekļus, ģimene nolēma vērsties medijos. Drīz vien atrada anonīmu labvēlību, ar kuru Varvara varēja doties uz Anglijas klīniku.

Augstas klases ārsti lieliski izpildīja savu darbu un meitenes piedzima veselas 26 nedēļā. Galvaspilsētas administrācija uzzināja par veiksmīgām dzemdībām un dāvināja ģimenei četristabu dzīvokli, kas jau bija pilnībā iekārtots.

Pateicoties ieguldītajam darbam un gribasspēkam, vecāki varēja audzināt visas piecas meitenes bez aukles palīdzības. Lai visas meitenes varētu iet vienā klasē, vecākiem bija jānosūta pieprasījums administrācijai.

Vecāki cenšas visiem bērniem dot labu izglītību un ieaudzināt radošumu. Varvara un Dmitrijs kļuva par izcilu piemēru tam, kā viens otru atbalstīt.

Lasi vēl: Jūsu izvēlētā pils atklās noslēpumu, kas nedod jums mieru dvēselē.

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru