Jūsu izvēlētā pils atklās noslēpumu, kas nedod jums mieru dvēselē.

Katram cilvēkam ir kaut kas, ko viņš slēpj no citiem cilvēkiem, noslēpums, kas atrodas dziļi viņa dvēselē un parasti nedod viņam mieru.

Pils Nr. 1.

Jūs esat tas, kurš joprojām cieš no savas pagātnes. Tas ir tieši tas, kas nedod jums mieru. Jūs, iespējams, ciešat kāda cilvēka dēļ, kurš jums kādreiz dzīvē bija ļoti dārgs un kuru nevarat aizmirst.

Tas nav nekas slikts, bet šis cilvēks vienmēr paliks jūsu dvēselē, un jūs bieži atcerēsieties jūsu attiecības un mīlestību.

Jūs būtu ļoti laimīgs, ja zinātu, ko jūs patiešām vēlaties no dzīves, un, ja zinātu, kā atgūt šo cilvēku, lai paliktu kopā ar viņu uz visiem laikiem.

Nekad nevar būt tik laimīgs kā vecos laikos, kurus, diemžēl, nekad nevar atgriezties.

Jūsu dvēseles noslēpums ir tāds, ka jūs vienmēr cietīsiet to dzīves mirkļu dēļ, kurus nespējat atgūt un kurus jūs vairs nevarat mainīt.

Pils Nr. 2.

Neatkarīgi no tā, vai jūs tam piekrītat vai nē, jūsu dvēselē ir kaut kas tāds, kas neļauj justies laimīgam. Iespējams, tā ir kāda darbība, kuru jūs jau sen izdarījāt pret vienu jums dārgu cilvēku.

Jūs esat aizvainojuši kādu līdz dvēseles dziļumam, un šis cilvēks nekad vairs nespēs būt kopā ar jums kā kādreiz, un nekad nepiedos jums.

Iespējams, tas var būt jūsu bijušajā mīlestībā, no kuras jūs kādreiz novērsāties, jo nenovērtējāt viņu pietiekami vai arī tāpēc, ka starp jums parādījās kāds cits.

Jebkurā gadījumā jūs nekad vairs nejutīsities laimīgs, ja nesaņemsiet piedošanu no iepriekš minētās personas – tas ir vienīgais iespējamais risinājums jums.

Viss dzīvē atgriežas, un diemžēl jums ir pienācis laiks atgūt to, ko jūs esat paņēmis no šī cilvēka pagātnē, un ar ko jūs nelepojaties.

Bet paveiktais ir izdarīts, un pagātni nevar mainīt.

Pils Nr. 3.

Jums ir noslēpums, kas slēpjas dziļi jūsu dvēselē, un jūs nelepojaties. Runa ir par to, ka sen esat bijis savtīgs un akls cilvēks un neesat sapratis, cik ļoti jūs esat vajadzīgs vienam cilvēkam.

Mēs runājam par kādu, kurš vienmēr bija jūsu labā, jebkurā situācijā, un, kad vajadzēja, kad viņš jums bija vajadzīgs, jūs vienkārši nepamanījāt viņa klusās ciešanas.

Tāpēc jūs esat pazaudējis šo cilvēku. Varbūt starp jums vienkārši izzuda savstarpējā sapratne, vai arī viņš tagad ir laimīgāks ar kādu citu.

Bet gandrīz nekad nav tādas dienas, kad tu viņu neatcerētos un stingri vaino sevi, ka nespēji laicīgi saprast, cik dārgs tev šis cilvēks ir un cik grūti tev būs, tiklīdz viņu pazaudēsi.

Tā ir jūsu nasta, ko jūs vienmēr nēsājat savā dvēselē un to, ko nekad nevarat sev piedot.

Pils Nr. 4.

Jūs pārāk labi izturējāties pret citiem, izņemot sevi. Jūs bijāt draugs visiem, jūs centāties padarīt visus laimīgus, jūs centāties no visiem spēkiem, bet vienkārši aizmirsāt sevi.

Jūs par vēlu sapratāt, ka jums ir arī sava dzīve, un tikpat vēlu jūs sākāt cīnīties par savu laimi un panākumiem.

Šī ir jūsu vienīgā kļūda, bet tikai attiecībā uz sevi, jo jūs esat tik labs, ka nekad nevienu neuzskatījāt par sliktu cilvēku, nemaz nerunājot par kāda aizskaršanu.

Jūs varat lepoties ar sevi, jo jums patiesībā nav par ko kaunēties.

Lasi vēl: Izvēlieties sauli un atklājiet savas dvēseles iekšējos noslēpumus

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru