Pāvels Globa: Tikai sešām zvaigžņu zīmēm ir liela veiksme 2022. gadā

Slavenais un pieredzējušais eksperts Pāvels Globa izdeva prognozes nākamajam gadam. Gads būs laimīgs pusei – viņiem vienkārši veiksies dzīvē. Pārējiem būs smagi jāstrādā, lai panāktu labklājību. Kas tad ir šie laimīgie?

 

Auns. Viņa patīkamie pārsteigumi vienkārši vajās visu gadu. Bet pašā gada sākumā – pirms marta, jums ir jādomā par jauniem mērķiem, jāiezīmē tie, jāsaskaņo dzīvesveids ar mērķiem un nodomiem.

Dvīņi. Viņi saņems balvas par jau izstrādāto, par iegūtajām zināšanām un ieguldīto darbu. Ja Dvīņi mainīs darbu, maijā viņi vienkārši noslīks baudā – darbs būs gan naudas, gan interesants.

 

Jaunava. Ja Jaunava vēl nav precējusies, bet vēlas to, ir pienācis laiks precēties vai ilgstošas ​​attiecības, Jaunava iegūs mīlošu dzīvesbiedru. Ja laulība jau ir noslēgta, ir pienācis laiks to stiprināt ar mīlestību.

Svari. Viss būs līdzsvarā, kas svariem ir vajadzīgs. Panākumi būs vienmērīgi – jūs varat droši izvirzīt mērķus un droši virzīties uz tiem. Darbība nesīs labus augļus, nekādas pūles nebūs veltīgas, gads Svarus neliks vilties.

 

Skorpions. Ja Skorpions sapņoja paaugstināt savu statusu, viņš to saņems. Viņam veiksies. Bet viņa ierastā mērķtiecība, neatlaidība mērķa sasniegšanā palīdzēs pārliecinoši virzīties uz priekšu un uz augšu.

Ūdensvīrs. Zvaigznes dod priekšroku Ūdensvīram, viņš sasniegs mērķus bez lielām pūlēm, galvenais, lai šie mērķi būtu, un jau gada sākumā Ūdensvīrs jutīs, kā viņš viņu nes uz panākumiem. Pavasarī būs jāpaveic darbs, lai balstītos uz šiem panākumiem.

 Lasi vēl: Eksperti pastāsta, kurām zvaigžņu zīmēm oktobrī nebūs veselības problēmu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru