Pāvels Globa pastāstījis, kurām zvaigžņu zīmēm vasaras sākumā būs nepatikšanas

Populārā krievu astrologa Pāvela Globa prognoze jūnijam, sola produktīvu mēnesi lielākajai daļai zvaigžņu zīmju. Tajā pašā laikā daži saskarsies ar grūtībām un problēmām. Astrologa padomi palīdzēs jums ar tiem iepriekš sagatavoties.

STRĒLNIEKS

Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, var satikt cilvēkus, kurus viņi bija aizmirsuši. Strēlnieks mēģinās labot attiecības un saņemt piedošanu par vecajiem aizvainojumiem, taču tas nebūs viegli. Šo zīmi vajās atmiņas.

VĒRSIS

Jūnijā Vērsim būs jāizvēlas starp pienākumiem un personīgo dzīvi. Ģimene un tuvinieki pievērsīs uzmanību kolēģiem, biznesa partneriem un priekšniekiem. Vērsis var sajust nepamatotu neapmierinātību ar ģimenes locekļiem – astrologs iesaka izvairīties no konfliktiem.

Lasi vēl: Astroloģe Tamāra Globa pastāstījusi, kurām zvaigžņu zīmēm jūnijā visvairāk veiksies

SKORPIONS

Šīs zīmes pārstāvji jūnijā var radīt sev problēmas uz ilgu laiku, ja viņi dod nereālus solījumus. Būs jāīsteno viss, kas tiks teikts vasaras sākumā. Strēlniekiem vajadzētu būt īpaši piesardzīgiem, izvēloties cilvēkus, ar kuriem viņi komunicē.

ZIVIS

Pāvels Globa visiem spēkiem iesaka tiem, kas dzimuši zem šīs zīmes jūnijā, izvairīties no konfliktiem ar ģimeni un draugiem. Jums vajadzētu izturēties pret citiem ar pacietību, cieņu un sapratni – tad Zivīm vasara sāksies harmonijas gaisotnē.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru