Pāvels Globa nosauc zvaigžņu zīmes, kuras 2022. gadā saskarsies ar lielām problēmām

Jaunais Melnā ūdens tīģera 2022. gads ir tepat aiz stūra. Eksperts saka, ka gan lielus sasniegumus, gan liktenīgas kļūdas var vienlīdz gaidīt no gada īpašnieka. Ūdens stihija nedaudz nomierina viņa milzīgo noskaņojumu, bet Tīģeris nebūs tik laipns pret trim zvaigžņu zīmēm kā pret  pārējām.

Slavenais krievu eksperts Pāvels Globa brīdina, ka Vēžiem, Lauvām un Strēlniekiem 2022. gadā būs problēmas un grūtības.

Vēzis

 

Šīs zīmes pārstāvjiem ir jāgatavojas dažādām pārbaudēm. Viņu darbu uzraudzīs gan vadītāji, gan regulatīvo iestāžu pārstāvji. Arī ģimenes dzīvē viss nebūs gludi. Ar mīļajiem ir iespējamas domstarpības, aromatizētas ar vispārēju nervozitāti. Cita starpā Vēži 2022. gadā strādās ļoti smagi.

Lauva

 

Pāvels Globa ir pārliecināts, ka 2022. gads Lauvu ģimenes dzīvē ienesīs nesaskaņas. Šīs zīmes pārstāvji sūdzēsies par ķildām, strīdiem un skandāliem, kas šad un tad rodas starp radiniekiem. Lai novērstu konfliktus, Lauvām ir jāatbrīvojas no augstprātības.

Strēlnieks

 

Šīs zīmes pārstāvjus gaida grūta vasara, kas būs apgrūtināta ar lieliem tēriņiem. Tas radīs augsni ģimenes nesaskaņām un izraisīs skandālus. Strēlniekam labāk ir atlikt naudu lietainai dienai un būt uzmanīgākam ar finansēm.

2022. gada galvenā tēma būs mijiedarbība garīgajā līmenī. Un dažām zvaigžņu zīmēm šis laiks būs pagrieziena punkts.

Lasi vēl: Eksperti ir nosaukuši zvaigžņu zīmes, kurām veiksies 2021. gada oktobrī

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru