Eksperti ir nosaukuši četras unikālas un svarīgas dienas oktobra mēnesī

Eksperti ir paziņojuši par četriem oktobra datumiem, kas iezīmēs to periodu sākumu, kas ir svarīgs katram  Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem.

Pirmais šāds datums būs 6. oktobris. Šajā dienā retrogrāds  Plutons sāks savu tiešo kustību, kas daudziem cilvēkiem nozīmēs nelabvēlīgas apstākļu un depresīvu noskaņu kombinācijas beigas. Šis notikums vēl nenodrošina nosacījumus svarīgu nākotnes mērķu izvirzīšanai, bet tas jau veicina prātīgākas dzīves notikumu apzināšanās un to analīzes sākumu.

 

Vēl svarīgāk ir tas, ka debesu notikums notiks 23. oktobrī. Saule ieies Skorpiona zvaigznājā, kas nozīmēs dziļu un fundamentālu personisku pārvērtību laiku. Šis būs periods, kad daudzi saskarsies ar izvēli starp apņemšanās saglabāt savu iekšējo kredo un nepieciešamību formulēt sev jaunu attieksmi, kas vairāk atbilst mūsdienu realitātei. Bet apziņas pārstrukturēšanas process neietekmēs ikvienu: nepieciešamību pēc vērtību pārvērtēšanas visspēcīgāk izjutīs tikai tie, kuri sliecas uzdot sev dziļus filozofiska satura jautājumus.

 

Venēras un Neptūna laukums 27. oktobrī atklās periodu, kas izraisa sagrozītu attieksmi pret citiem. Lai nekļūtu par maldināšanas vai pašapmānos upuri, šajā laikā eksperti iesaka pastāvīgi uzturēt dialogu ar tiem, pret kuriem cilvēkam ir romantiska pieķeršanās vai ģimenes attiecības. Visi satraucošie jautājumi ir jāapspriež ar šiem cilvēkiem, un nav absolūti nepieciešams stingri ievērot viņu ieteikumus: tikai tuvinieku iesaistīšana jūsu personīgajā situācijā novirzīs domas pareizajā virzienā.

 

30. oktobrī Marss ieies Skorpiona zvaigznājā. Tas lielā mērā ietekmēs indivīdu emocionālo sfēru, kas pakļauti impulsīvai uzvedībai, padarot viņu darbības pakārtotas materiālajiem motīviem. Bet tajā pašā laikā Skorpiona ietekme parādīs arī katras situācijas dualitāti, kas arī dos iespēju garīgai pilnveidošanai. Šajā periodā eksperti iesaka nesekot mirkļa emociju vadībai, bet apzināti pieņemt lēmumus.

Lasi vēl: Pāvels Globa nosauc zvaigžņu zīmes, kuras 2022. gadā saskarsies ar lielām problēmām

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru