Pāvels Globa: Cik gadus vidēji dzīvo dažādas zvaigžņu zīmes

Astrologs ir noskaidrojis, kam lemts svinēt simtgadi.

Viņš izveidoja attiecības starp zvaigznāju zīmi un paredzamo dzīves ilgumu.

AUNS

Sagatavojieties vecumdienām jautrā prātā. Zemes ceļš ir apmēram 80 gadus vecs. Sievietes ir neaizsargātākas veselības ziņā, kas var saīsināt paredzamo dzīves ilgumu par 2–3 gadiem. Stress, pieredze un spilgtas emocijas nav ieteicamas.

VĒRSIS

Simtgadnieku zīme. Daudzi Vērši spēj izdzīvot 90 gadus ar labu veselību. Minimālais zemes eksistences periods sievietēm ir 80 gadi. Vīriešiem ir paredzēts nodzīvot vismaz 83 gadus, ja vien viņi uzmanīgi izturas pret savu veselību.

DVĪŅI

Jautra un viegli pavadāma zīme vecumdienās pārvēršas par skumju melanholisku. Lai dzīvotu vairāk nekā 8 gadu desmitus, astrologs iesaka padzīt no sevis depresīvas domas. Vīriešu zīmes pārstāvji var cerēt svinēt savu 75 gadu jubileju. Sievietes vidēji dzīvo par 10 gadiem ilgāk.

VĒZIS

Zīmes ilguma noslēpums: veselīgs dzīvesveids. Pretējā gadījumā tiek garantēti hronisku slimību buķeti un zems dzīves ilgums. Vīrieši var cerēt uz 69 gadiem. Sievietes ir 74 gadi.

LAUVA

Izturīga zīme ar labu imunitāti. Sporta nodarbības un pareizais dzīvesveids palīdzēs svinēt 75 gadu jubileju.

JAUNAVA

Lai sagaidītu 80 gadu jubileju, rūpīgi pievērsieties ēdienam. Ir lietderīgi lietot graudaugu putru, dārzeņus un augļus. Ieteicams atteikties no saldumiem un taukiem.

SVARI

Tā ir ļoti neaizsargāta pret klimata pārmaiņām. Jāuzmanās no straujām temperatūras svārstībām. Nav ieteicams veikt ilgāku laiku reģionos ar augstu mitruma pakāpi. Sievietes var nodzīvot līdz 77-79 gadiem. Vīrieši ir par 5 gadiem mazāk.

SKORPIONS

Pacietīga zīme bija pieradusi nepievērst uzmanību organisma trauksmainajiem signāliem. Astrologi neiesaka ciest sāpes un ignorēt veselības stāvokli. Zīmes pārstāvji vidēji dzīvo līdz 62 –63 gadiem.

STRĒLNIEKS

No dzimšanas ir slikta imunitāte. Situācija pasliktinās ar vecumu, kas noved pie agras novecošanas un ātras nāves iestāšanās. Maksimālais dzīves ilgums dāmām ir 73 gadi. Vīriešiem ir 66 gadi.

MEŽĀZIS

Strādīgā zīme agrā bērnībā nepabeidz zemes ceļu. Daudzi Mežāži savu devīto desmitgadi satiekas ar labu veselību. Viņi ir uzmanīgi pret savu veselību un klausās ķermeņa signālos.

ŪDENSVĪRS

Zīme ir neparedzama visā. Imunitāte nav izņēmums. Ūdensvīrs šodien var lepoties ar labu veselību. Rīt viņu piemeklēs nopietna slimība. Vidēji tas var nodzīvot 73 gadus.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kurām Vanga pareģoja grūtu likteni

ZIVIS

Horoskopa galvenais hipohondriķis burtiski kolekcionē mucas. Nav nevienas dienas, lai viņš justos pilnīgi vesels. Visu pilsētas slimnīcu galvenais un pastāvīgais pacients vidēji dzīvo līdz 71 gadam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru