Izvēlieties vienu no mandalas un uzziniet, par ko jūs apkārtējie ciena

Tests – izvēlieties mandalu un uzziniet, kāpēc jūs apkārtējie ciena. Daudzi psihologi izmanto mandalas, lai noteiktu cilvēka stāvokli. Šādi testi palīdz arī noteikt cilvēka rakstura īpašības. Mēs iesakām jums veikt šo ātro pārbaudi un uzzināt īpašības, kuras cilvēki jūsos ciena. Apskatiet ilustrāciju. Cik ātri vien iespējams, izvēlieties vienu mandalu no sešām piedāvātajām, izlasiet savas izvēles nozīmi.

Ja izvēlējies nr…

NR. – 1

Par taisnīgumu.

Jūs esat ambiciozs, jūs patiešām priecājaties tikai par pelnīto rezultātu. Neapšaubāmi, jums ir skaidra robeža starp labo un ļauno, un jūs šajā jautājumā esat principiāls. Jūs nevarat paciest nepotismu un aizspriedumus. Jūs ciena par savu godīgo raksturu. Tomēr daudzi cilvēki jūs ienīst par to pašu.

NR. – 2

Par patiesību.

Noteikti jūs kādam teiksiet patiesību, pat ja jūs zināt, ka tas kaitēs cilvēkam.

Jūs esat gandrīz un pilnīgi godīgs. Daudzos gadījumos šī īpašība kaitē jums. Jo jūs nepieņemat kompromisus, kas biznesā bieži nepieciešami. Tomēr jūs esat novērtēts tieši par to, ņemot vērā, ka varat paļauties uz savu vārdu. Dažreiz viņi runā par tevi kā par netaktisku cilvēku, kurš sagriež patiesību, kad tas ir nepieciešams un nav nepieciešams.

NR. – 3

Par uzmanību.

Jūs esat uzmanīgs klausītājs. Jūs cienāt to, ko cilvēki saka, un cienāt savus vārdus. Jūs novērtējat par savu taktu, par spēju klausīties un dzirdēt, par neuzrunīgumu. Jūs zināt, kā uzturēt pozitīvu gaisotni komandā, uzņēmumā, sabiedrībā. Ir tādi, kuri šo īpašību uzskata par rakstura vājumu.

NR. – 4

Par harizmu.

Neapšaubāmi, jūs esat burvīgs, bieži spilgts cilvēks. Jūs sabiedrības acīs esat cilvēks. Dažreiz jūsu vārdi un darbības tiek apspriesti komandā laikā. Ja vēlaties, esat izveidojis labu karjeru kā sabiedrisks darbinieks un politiķis.

NR. – 5

Par neatlaidību.

Tevi var saukt par drosmīgu cilvēku. Neskatoties uz šķēršļiem, jūs cīnīsieties līdz galam – par attiecībām, biznesu, par cilvēku vai par vēlamo rezultātu. Neatstāsiet nepatikšanās, simto reizi sniegsiet palīdzīgu roku, ja jums to lūgs. Un jūs spītīgi (lai neteiktu spītīgi) optimizēsiet to, kas draud sabrukt. Uz tādiem cilvēkiem kā jūs principā balstās šī trakā pasaule.

NR. – 6

Par laipnību.

Lasi vēl: Pāvels Globa: Cik gadus vidēji dzīvo dažādas zvaigžņu zīmes

Tu esi draugs, kurš vienmēr ir blakus, kad, kādam ir grūti. Neapšaubāmi, jūs esat padomdevējs, kurš norādīs pareizajā virzienā. Vārdu sakot, jūs esat laipna dvēsele, kuru tie, kas saprot, novērtē un kuri ir vīlušies, es uzskatu par liekulību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru