Noskaidro: Tas, kā jūs sēžat, atklāj jūsu personības īpatnības

Vai esat kādreiz domājuši, kādas norādes dod jūsu ķermenis? Jūs, iespējams, nepamanāt pat pusi sava ķermeņa signālu, piemēram, savus žestus vai veidu, kā parasti stāvat vai sēžat. Apskatīsim jūsu parasto sēdēšanas stāju un to, ko tā saka par jums.

 1. POZA

Jūs esat viegls un mierīgs cilvēks. Jūs varat viegli saprasties ar cilvēkiem un ātri nodibināt ar viņiem kontaktu. Jūs protat redzēt vienkāršus dzīves priekus un nekoncentrējaties uz to, kas bija pagātnē. Pamatojoties uz visu uzkrāto pieredzi, jūs pats sapratāt, ka dzīve var būt pilnīgi neparedzama. Tā vietā, lai uztrauktos par nākamo gājienu, jūs labāk domājat pozitīvi un ļaujiet lietām ritēt savu gaitu. Tomēr draugi vai partneris dažreiz var pārprast jūsu mierīgo attieksmi un uzskatīt jūs par bezrūpīgu un neprātīgu.

 2. POZA

Jūs esat ļoti aktīvs un enerģisks, kurš nekad nesēž uz vietas. Pat visgarlaicīgākajās dienās jūs atradīsiet daudz lietu, kas piesaistīs jūsu uzmanību un liks rīkoties. Bet, diemžēl, jūs viegli novēršat uzmanību un ātri zaudējat interesi. Jūs droši vien esat izmēģinājis daudz hobiju, bet ne uz ilgu laiku. Neskatoties uz to, ka jums ir ļoti noslogots grafiks, jūs tomēr zināt, ka ir jāpievērš uzmanība sev un tuviniekiem, lai nesagrautu savas attiecības.

 3. POZA

Jūs esat absolūts perfekcionists. Jūs novērtējat savu laiku un pārliecinieties, ka jūsu pūles netiek izniekotas. Jūs nekad nenokavējat, ievērojat termiņus un pastāvīgi esat uz viļņa, lai nevienu nepieviltu. Jūs nicināt bezjēdzīgās atrunas un attaisnojumus, jo uzskatāt, ka atbildība ir augstāka par visu. Un jūs cienāt cilvēkus, kas var turēt savu vārdu. Jūsu tuvinieki jūtas ērti kopā ar jums, jo jūs vienmēr atrodat izeju no jebkuras situācijas. Jūs esat pārliecināts, ka uzticība ir galvenais faktors kvalitatīvu attiecību izveidei.

 4. POZA

Jūs vienmēr esat gatavs jebkuram piedzīvojumam un nebaidāties satikt svešiniekus. Jums patīk ceļot, izpētīt jaunas vietas un gūt pieredzi. Jūsu labākā kvalitāte ir prasme būt blakus tad, kad jums ir vajadzīgs jūsu atbalsts un palīdzība. Jūs esat ļoti uzmanīgs un saudzīgi izturaties pret citu cilvēku jūtām, dodot viņiem vietējos un taktiskos padomus. Jūs esat ļoti uzstājīgs, un, ja jūs kaut ko esat iecerējis, tad neapstāsieties, kamēr nesaņemsiet vēlamo. Jūs pilnībā izliecaties savās attiecībās, bet jūs arī zināt, kad vēlaties apstāties un spert soli atpakaļ.

 5. POZA

Lasi vēl: Zēns bruņurupucis: dzimumzīme uz bērna muguras bija tik liela, ka izskatījās kā bruņurupuča bruņas

Jūs esat emocionāls, ambiciozs un mērķtiecīgs cilvēks. Jūs neesat viens no tiem, kas par kaut ko sapņo, bet pēc tam aizmirst un pasīvi gaida labu iespēju. Kad jūs kaut ko vēlaties, jūs visu iesaistāt šajā procesā un nemainīgi sasniedzat savu mērķi. Jūs pilnīgi nevēlaties attaisnot citu cerības, kā arī neļaujat cilvēkiem pateikt, kā uzvesties, runāt, ģērbties vai rīkoties. Jūs pieturaties pie saviem noteikumiem un standartiem tikai tāpēc, ka zināt, kas jums ir labākais. Tomēr ceļā uz panākumiem jūs neaizmirstiet par saviem mīļajiem un tiem, kas jūs atbalstīja.

Avots:

colady

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru