Naudas reitings: kurš no zodiaka zīmēm pievelk naudu un kurš nabadzību

Nauda, iespējams, ir viena no populārākajām lietām pasaulē, daudzi cilvēki vēlas tos nopelnīt. Bet, lai kļūtu bagāts, ir nepieciešams noteikts talants.

Tātad, kurš no 12 zvaigznājiem visdrīzāk piesaista naudu?

12. vieta: Vēzis

Vēžiem nav ambīciju un sapņu par bagātību, tāpēc ir maz ticams, ka viņi kādreiz sasniegs augstu finansiālo stāvokli. Viņu lielākā vēlme ir saistīta tikai ar apģērbu un bezrūpību. Kā ar tik niecīgām vajadzībām Vēži var virzīties naudas virzienā?

11. vieta: Lauva

Lauvas, protams, ir ambiciozas un vēlas kļūt bagātas vai galu galā vismaz ar stabiliem ienākumiem. Bet tajā pašā laikā viņi ir nelabojami tērētāji! Viņi nopelna daudz, tērē vēl vairāk un maz ietaupa. Lauvas ir tālu no greznas dzīves!

10. vieta: Vērsis

Vērši ir pārāk naivi, viņi domā, ka nauda krīt no debesīm vai ka kāds cits par to vienmēr maksās. Ekonomikas jēdziens viņu izpratnē ir nedaudz novecojis. Vērši nav pieraduši kaut ko sev liegt. Lai iegūtu bagātību, viņiem ir smagi jāstrādā  pašiem un nav jāpaļaujas uz citiem.

9. vieta: Auns

Šie spītīgie cilvēki ir ļoti dumji, un viņiem nav lielas naudas pievilcības, tāpēc viņi bieži palaiž garām labas nopelnīšanas iespējas. Viņiem patīk iepirkties vairāk nekā meklēt jaunas idejas, lai paaugstinātu savu finansiālo līmeni. Auni nenoliedzami priecājas, dodoties iepirkties, bet tad saprot, ka viņiem nekas nav palicis.

8. vieta: Zivis

Nauda, ​​kas pieder  Zivīm, galvenokārt tika iegūta pateicoties pareizajām pazīmēm. Šie indivīdi prot atrast pareizos cilvēkus, bet pēc tam tos izmanto savos nolūkos vai arī ar atbalstu. Diez vai Zivs, izmantojot savus spēkus, varēs ietekmēt savus ienākumus.

7. vieta: Jaunava

Jaunavas tiecas pēc pilnības, bagātības un vēlas tikt nodrošinātas uz visu mūžu. Viņu prāts ir pilns ar neordinārām idejām, bet tās bieži mēdz kļūdīties. Jaunavas, īstenojot plānus, pastāvīgi saskaras ar grūtībām. Pārmērīgas rūpes par detaļām arī samazina viņu izredzes iegūt biezu  maku.

6. vieta: Svari

Ja Svari nevairītos no iespējas katru reizi nopelnīt naudu, tad, iespējams, viņi varētu uzkrāt milzīgu naudas summu. Viņi ir ārkārtīgi inteliģenti un gudri, bet netic savām spējām. Vislielākā viņu īpatnība ir neatkāpties no sava mērķa, tiesa, viņu vēlēšanās rodas ļoti reti.

5. vieta: Skorpions

Lai arī Skorpioni, pat bankrotējuši, mēdz viegli paaugstināt savu finansiālo stāvokli, viņiem tomēr nav avantūrisma gara. Skorpioni vienmēr labprāt uzdrīkstas veikt nelielus ieguldījumus, taču uzņēmējdarbības vai cita  biznesa uzsākšana viņiem rada bailes.

4. vieta: Dvīņi

Dvīņu elastība dod viņiem lielas priekšrocības finanšu plānā. Piemēram, viņi ir labi darbā, jo var pielāgoties jebkurai situācijai un rotaļīgi atrast izeju no nopietnām problēmām. Dvīņi spēj gūt panākumus jebkur, un arī izpatikt visiem!

3. vieta: Strēlnieks

Strēlniekiem vieniem ir grūti sasniegt jebkādus rezultātus, taču ar citu palīdzību viņi spēj kļūt par īstiem miljardieriem. Viņu stiprās puses ir nepieciešams samazināt, ko var nodrošināt tikai nepiederīgi cilvēki.

2. vieta: Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti radoši, viņiem bieži ir neparastas idejas, viņi prot iedziļināties dažādās iespējās un ir gatavi veltīt laiku un enerģiju dažām no tām. Viņu darbus tiešām var pārdot par pasakainu naudu, taču šīm garīgajām personībām rūp tikai māksla.

1. vieta: Mežāzis

Strādājošie Mežāži dzīvo ar vēlmi sasniegt drošu nākotni, kurā viņiem nekas nebūtu vajadzīgs. Mērķa labā viņi ir gatavi darīt visu iespējamo, pat līdz maldināšanai un viltībai. Pat Auns var apskaust viņu ambīcijas. Nav pamata šaubīties, ka Mežāži kļūs bagāti pirms pārējām zodiaka zīmēm!

Avots:

belnovosti

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru