Lūk, kāpēc tev savs vīrietis ir jāmīl kā sievietei, nevis kā mātei

Tu noteikti vēli tikai labu, tomēr ir kāda problēma. Tu uzvedies kā viņa māte. Un liet tāda, ka tu noteikti nevēlies, lai viņš tevi mīlētu kā māti. Pārtrauc šādi rīkoties. Tas ir slikts ieradums, kuru nekavējoties vajadzētu mainīt.

Ja tev viss jādara vīrieša vietā tādēļ, ka nespēj redzēt viņu pārvarot neērtības, tu pati dari sev pāri. Ja vēlies, lai vīrietis tevi mīl kā savu otro pusīti, nevis māti, tev jāzina zemāk norādītais.

Ja vīrietis mīl sievieti, viņam labpatīk to izrādīt ar dažādiem žestiem. Viņam patīk dāvināt viņai dāvanas, aizsargāt viņu, just līdzi viņas emocijām, iegūt viņas uzticēšanos.

Nav šaubu, mātes pret bērniem izjūt beznosacījumu mīlestību. Tomēr, šī recepte nav derīga, lai izveidotu mīlošu vīrieti. Īsti vīrieši nemeklē māti. Viņi meklē mīļoto sievieti. Vai viņi vēlas zināt, ka ir mīlēti? Skaidrs kā diena! Vienīgā atšķirība ir tā, ka viņi vēlas nopelnīt savas sievietes mīlestību paši.

Ja tu vīrietim dod par daudz, viņš rīkojas tā, kā bērns – kļūst nerespektējošs. Viņš kļūst pārlieku drošs, ja tu esi viņa māte, tomēr, ja esi viņa mīļotā, tā ir katastrofa.

Tu kļūsi par vīrieša mīļoto, kad pārstāsi pārcensties. Ļauj viņam pirmajam tev uzrakstīt vai piezvanīt. Vīriešiem piemīt savādāks ritms, kā sievietēm.

Īsti vīrieši zina, ka sievietes, bērni un dzīvnieki un visa pārējā pasaule nav izveidota viņiem par godu. Vīrieši zina, ka, ja viņi vēlas kāda mīlestību, viņiem tā jānopelna. Viņi vēlas zināt, ka tiek mīlēti, tomēr tu nedrīksti otru mīlēt vairāk par sevi.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru