Kurš Mēness attēls jums patīk visvairāk? Atbilde atklās jūsu rakstura īpašības

Mēness Nr. 4: Labestība.

Jūs virza milzīga vēlme darīt labus darbus un palīdzēt cilvēkiem. Jūs noteikti esat ļoti labsirdīgs cilvēks, kurš parasti koncentrējas uz citu cilvēku vajadzību apmierināšanu.

Jūs nepietiekoši atpūšaties, un bieži neatvēlat laiku, lai apmierinātu savas vēlmes, vajadzības un nepieciešamības. Jūs esat pārāk orientēti uz citu cilvēku tēliem, kas var izraisīt atkarību no apkārtējo cilvēku viedokļa.

Jūsu galvenais uzdevums ir atzīt savu svarīgumu, savus talantus un savu vērtību, un tikai pēc tam pievērst uzmanību apkārtējo cilvēku vajadzībām.

Jūs esat cilvēks, kuram piemīt lieli talanti un lieliskas jūtas. Ļaujiet sev tās izpētīt, izmantot un sākt sev veidot brīnišķīgu nākotni.

Mēness Nr. 5: Meklējumi.

Jūs var raksturot kā kulturālu, cēlu cilvēku, kurš bieži izrāda savu zinātkāri.

Jūs esat vērotājs, ziņkārīgs pēc dabas, bet turklāt ļoti objektīvs. Un, lai arī jus varat būt visai komunikabli un draudzīgi, jūs dodat priekšroku palikt ar saviem tuviniekiem. Nereti jūs sajūtat nepieciešamību vienkārši pavadīt laiku vienatnē, tālu prom no pūļa un trokšņa.

Jūsu prātā parasti griežas ideju virpulis, un tāpēc jūs dažreiz ciešat no bezmiega un stresa.

Jūsu galvenais uzdevums ir vairāk uzticēties paša intuīcijai. Biežāk ieklausieties savā iekšējā balsī un sirdī. Tā jūs sagatavosiet savu prātu dzīvei un pozitīvai harmonijai, tāpēc, jo biežāk jūs ieklausāties savā sirds balsī, jo ātrāk atbrīvosieties no šķēršļiem, un idejām, kuras neļauj jums sasniegt patiesu laimi dzīvē.

Mēness Nr. 6: Miers.

Jūs var raksturot kā pacietīgu cilvēku, kurš ļoti augstu vērtē mieru (atsevišķos gadījumos jūs dodat priekšroku pilnīgam klusumam) un izbauda dzīves vienkāršos prieksu. Jums patīk pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai draugiem parkā, apmeklēt nelielas ērtas vietas atpūtai.

Jūs esat ļoti aktīvs un enerģisks cilvēks, bet jums vienmēr gribas aizbēgt no pūļa un trokšņa, kā arī izvairīties no konfliktiem, kas pastāv šajā nemierīgajā pasaulē.

Jūs daudz laika tērējat pārdomām par nākotni, kas jūsos rada tikai nemieru.

Atzīstat, cik reizes jūs ar šādām domām sabojājāt sev dzīvi? Kad jūs pārāk cītīgi sākat domāt par nākotni, jūs samazināt laimes līmeni, samazināt darba efektivitāti, zaudējot pats savu enerģiju.

Vai jūs piekrītat tādam rezultātam?

avots: apost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru