Kuriem ir lemti pārsteigumi un kuriem vilšanās: Mīlestības progoze 2022. gadam

Ko sagaidīt no attiecībām visiem zvaigžņu apļa dalībniekiem.

 2022. gadā visām zvaigžņu zīmēm atvērsies jauna nodaļa attiecībām, sacīja eksperte Tiana Atlasa.

Tāpēc Aunam galvenais ir izrādīt cieņu partnera interesēm, ja viņiem tādas ir. Apļa “bezpāra” pārstāvji ar galvu iegrims karjerā. Labs periods randiņiem ir augusts.

Vērsis – no janvāra līdz martam var saņemt laulības piedāvājumu. Maijā un oktobrī ir liela iespēja liktenīgai tikšanās reizei.

Dvīņiem 2022. gadā ir visas iespējas veidot laimīgas attiecības. Bet šim prognozēmj galvenajam erudītam ir jāatmet visas bailes un šaubas. Zvaigznes iesaka to darīt jau 2022. gada janvārī.

Vēži savas attiecības pacels nākamajā līmenī 2022. gadā. Sākot ar jūniju, viņu mīlas dēka var izvērsties laulībā. Bet, spriežot pēc prognozēm, jau augustā vienam no partneriem draud uzsākt slepenu romānu.

Lauva pārbaudīs gada spēkus. Viņu partneris nebūs noskaņots romantikai. Vasarā apļa pārstāvis var satikt savu dvēseles radinieku. Bet, lai attiecības būtu spēcīgas, nevis tikai īslaicīgi romāni, jums būs jāpieliek pūles.

Jaunavu gaida veiksme mīlestībā. No janvāra līdz martam ir īpaši intriģējošs periods. Šajā laikā Jaunava var kļūt par vecāku.

Svarus sagaida strīdi un šķiršanās. Taču, sākot no maija vidus līdz gada beigām, plaukstas un sirds pretendentu skaits ievērojami pieaugs.

Skorpioniem aprīlī jābūt uzmanīgiem. Tieši šajā laikā mīlestība var sabojāt jūsu prātu. Krīze attiecībās partnerī var notikt novembrī vai decembrī.

Vientuļajam Strēlniekam visa gada garumā ir liela varbūtība satikt viņu un apprecēties ar viņu.

Daudzi Mežāži leģitimizēs attiecības 2022. gadā.

Vientuļajiem Ūdensvīriem augustā var būt interesanta iepazīšanās. Ar partneri jums vajadzētu būt diskrētam septembrī un oktobrī. Var rasties konflikti.

Zivis vislabāk iepazīst no janvāra līdz martam, jūlijā un septembrī. Jūlija beigās var notikt interesanta iepazīšanās, septembris parādīs, cik nopietnas ir šīs attiecības.

Lasi vēl: “Jauna perioda slieksnis”: kas sagaida zvaigžņu zīmes gada pēdējā mēnesī

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru