“Jauna perioda slieksnis”: kas sagaida zvaigžņu zīmes gada pēdējā mēnesī

“Decembris ir notikumiem piepildīts periods. Jaunais gads patiešām būs pilnīgi jauna perioda slieksnis. Notikumi, kas notiks šomēnes, galvenokārt skars ceļošanu. Līdz šim izmantotā ceļojumu sistēma pamazām kļūs par pagātni. Nāks jauna pasu un ceļošanas sistēma starp valstīm un reģioniem, ”stāsta eksperte Tamāra Globa.

Ko katrai no zvaigžņu zīmēm nesīs gada pēdējais mēnesis – uzzini no Tamāras Globas .

AUNS

 

Decembris ir nemierīgu notikumu laiks. Jums būs lieli ceļa plāni nākotnei. Draugi no tālienes un cilvēki no pagātnes liks par sevi manīt. Plānosiet ceļojumus un braucienus, taču dažas lietas, kas saistītas ar partneriem no tālienes un uz ceļiem, var neizdoties decembra sākumā. Mēneša otrajā pusē aktīvi gatavosies ceļojumiem un darbam ar attāliem partneriem. Visu mēnesi jums palīdzēs draugi, vadība, vecāka sieviete un priekšnieks. Iespējama peļņa un veiksme. Esiet ļoti uzmanīgi uz ceļa, saudzējiet savu īpašumu. Mēneša beigās pavērsies iespējas finanšu plānu īstenošanai.

VĒRSIS

Decembra pirmajā pusē pastāv zaudējumu risks – esi ļoti piesardzīgs attiecībās ar vadību un mīļajiem, nekādā gadījumā nedemonstrē savu labklājību un esi saimniecisks. Centies neko papildus nepirkt – iespējami negaidīti izdevumi. Nestrīdieties ar mīļajiem, pievērsiet uzmanību ģimenes locekļiem. Mēneša otrajā pusē būs iespējas darbam ar attāliem partneriem, ceļojumiem un izbraukumiem, kā arī intelektuālai darbībai. Jūs varat nopelnīt labu naudu. Visa mēneša garumā, janvārī un februārī, vari mainīt savu personīgo dzīvi – šis ir lielisks laiks mīlestībai, radošumam un plānu piepildīšanai prom no mājām. Šajā laikā ceļi var nest jums personīgu laimi. Ir iespējama grūtniecība.

DVĪŅI

Decembrī vislielākā uzmanība jāpievērš ģimenei. Priekšniecība tev palīdzēs it visā, un mīlošie cilvēki atbalstīs un palīdzēs prom no mājām. Lai arī bez līdzekļiem nepaliek, ģimenē iespējamas grūtības. Palīdziet mīļajiem un nekādā gadījumā neignorējiet bērnu problēmas. Mēneša pirmajā pusē strīdi var izraisīt nopietnus konfliktus, kurus negaidījāt. Attiecības gan ar partneriem, gan pretiniekiem var sabrukt, un tas nebūs īpaši patīkams notikums. Tomēr mēneša otrā puse būs darbu un pārmaiņu laiks. Tev radīsies idejas, kas saistītas ar tālsatiksmes partneriem un darbu tālu no mājām. Vadība jums piedāvās jaunu darbu vai jaunas iespējas – tas, vai jūs tās izmantosit, būs atkarīgs no jums.

VĒŽI

Decembrī strādāsi, arī ar ģimeni un interesantiem cilvēkiem, no kuriem nāks jaunas idejas un ieteikumi palīdzībai – šī palīdzība ir jāizmanto. Palīdziet ģimenei un piedalieties kopīgās lietās – tikai tā var gūt panākumus. No mēneša beigām pavērsies interesantas iespējas tālu no mājām, iespējama mīlestība, veiksmi biznesā. Decembra pirmajā pusē aktīvi nodarbosies ar sportu. Mēneša otrajā pusē gaidāmas lielas nepatikšanas darbā, un vienlaikus būs jātiek galā ar ikdienu un veselību, un sadzīves darbiem.

LAUVA

Decembrī daudz laika un uzmanības veltīsiet saviem mīļajiem, kā arī bērniem – neaizmirstiet par viņu problēmām, noteikti aprunājieties ar viņiem un uzziniet, kas notiek viņu dvēselē. Var rasties grūtības, strīdi, un ir svarīgi nezaudēt kontaktus ar bērniem. Decembrī tevi gaida daudz interesantu darbu, profesionālā izaugsme un iespēja papildināt savu zināšanu bāzi. Izmantojiet šo laiku, lai uzlabotu savu veselību. Decembra otrā puse piedāvās lieliskas iespējas brīvdienām.

Jaunava

Decembris būs ļoti nozīmīgs periods jautājumu risināšanai mājās. Velti vairāk laika un uzmanības savai mājsaimniecībai, rūpējies par saviem vecākiem. Tiek plānota pārcelšanās. Darbā klājas labi, kolēģi un vadība palīdzēs, tavs profesionālais līmenis tiks ņemts vērā. Draugi ienāks tavā dzīvē un kopā ar mīļajiem piedalīsies tavās lietās un palīdzēs teju it visā. Decembrī būs daudz mājsaimniecības darbu. Būs ģimenes braucieni, aktīvi iesaistīsies ar to saistītās lietās. Decembrī tevi apņems pastiprināta uzmanība, šis ir mīlestības un veiksmes laiks, bet mēneša otrā puse – veiksmes periods radošumā un intelektuālajā darbā. Iespējamas jaunas iepazīšanās un interesanti kontakti ar cilvēkiem, kuri tev ir mīļi tagad un būs mīļi arī vēlāk.

SVARI

Jūs gaida pārmaiņu periods, kas saistīts ar apmācībām un ar to saistītām lietām. Rūpējies par tuviniekiem, atbalsti tuviniekus it visā. Līdzīgi domājošie jūs uz kādu laiku pametīs, var rasties berze ar kaimiņiem. Taču uzreiz parādīsies jauni cilvēki, kas aktīvi palīdzēs tavā biznesā. Šomēnes daudz laika un uzmanības veltīsi mājoklim, mājas dizainam. Mājā var parādīties cilvēki, kas jūs atbalstīs. Remonts ir iespējams, taču mēneša pirmajā pusē tas prasīs lielu uzmanību, lai vēlāk nebūtu jārēķinās ar pārveidojumiem. Mēneša pirmajā pusē, īpaši pirmajā dekādē, pastāv negadījumu risks, un ir svarīgi pievērst uzmanību savam transportlīdzeklim. Mēneša otrā puse paies ceļojumu un ceļojumu zīmē. Tu sāksi jaunu darbu – plāno lietas, jo šie plāni paņems daudz enerģijas.

SKORPIONS

Decembris ir rosības un veselības aprūpes laiks. Mēneša pirmajā pusē esi ļoti uzmanīgs savā uzturā – pārtikas un produktu dēļ pastāv saindēšanās un infekcijas risks. Diēta ir tas, kas jums nepieciešams mēneša pirmajā pusē. Šomēnes jūs gaida studijas, ceļojumi, tikšanās, iespaidi no izklaides pasākumiem. Var notikt braucieni ar draugiem, māsām vai tuviem cilvēkiem. Šis ir laiks, kas saistīts ar mākslu, ar zināšanām. Esiet ļoti uzmanīgs, iepērkoties — decembra sākumā, īpaši pirmajā desmitgadē, ir nepieciešami ietaupījumi. Mēneša otrajā pusē centīsies pelnīt, un tuvi cilvēki, tavas zināšanas, intelekts un atjautība tev palīdzēs šajā jautājumā. Draugi un jaunas paziņas atbalstīs gandrīz it visā. Mēneša beigās parādīsies cilvēki no pagātnes, un, iespējams, pēc tam jūsu dzīvē ienāks mīlestība.

STRĒLNIEKS

Kontrolējiet savus vārdus – no tiem decembrī lielā mērā būs atkarīgas jūsu attiecības ar apkārtējiem. Tas, kas jums iepriekš ir piedots, tagad var kļūt par strīdu cēloni. Aiz muguras ir kontrole, pastiprināta uzmanība savām finansēm, biznesam un attiecībām. Esiet uzmanīgs pret cilvēkiem, kuriem uzticaties bez nosacījumiem — iespējams, veltīgi. Mēneša pirmajā pusē grūtības padodas panākumiem. No decembra vidus centīsies mainīt attiecības ar apkārtējiem, un tev tas izdosies. Aktīvi iesaistīsies aktivitātēs, interese par apkārt notiekošo un sieviešu palīdzība, kas palīdzēs nopelnīt. Varēsi papildināt savu zināšanu bāzi un nopelnīt naudu kopā ar cilvēkiem, kurus pazīsti ļoti ilgu laiku. Darbā būs pārmaiņas. Mēneša beigās jūsu uzmanībai vajadzētu pievērst mājas un mājokļa jautājumiem. Iespējama pārcelšanās.

MEŽĀZIS

Decembris Mežāzim ir duāls mēnesis. No vienas puses, jūs gaida personīgie panākumi, citi pievērsīs uzmanību jūsu talantiem, gaumei, šarmam, un šis periods ilgs diezgan ilgu laiku. Šis ir mīlestības un citu cilvēku atbalsta laiks. Decembra pirmajā pusē draugi tev palīdzēs it visā, tu aktīvi popularizēsi savus plānus. Tomēr ar materiālajiem jautājumiem var būt saistītas briesmas – vadība vai tiesībsargājošās iestādes uzraudzīs jūsu ienākumus. Iespējami zaudējumi, zādzības, un mēneša pirmajā pusē būs nepieciešama pastiprināta piesardzība finanšu jautājumos. Iepirkšanos atlikt uz decembra otro pusi. No decembra vidus tavs intelekts un asais prāts palīdzēs virzīties uz priekšu, ātri vari realizēt šī perioda lietas. Var būt īslaicīgi, bet interesanti projekti. Decembra otrajā pusē neveic vairāk darīšanas, nekā spēj, vēro savu veselību un aicini palīgā tuvākos radiniekus.

ŪDENSVĪRS

Visu mēnesi tu jutīsi apkārtējo mīlestību, un tava autoritāte, spēks un veiksme sniegs tev atbalstu no apkārtējiem, vadības un pat tiem cilvēkiem, kuri tevi vēl nepazīst. Tomēr drauga zaudēšana ir iespējama. Centies nestrīdēties ar draugiem mēneša pirmajā pusē. Var tikt atcelti kopīgi plāni, kas saistīti ar lieliem pagātnes projektiem. Būsi noraizējies par pasaules uzskatu jautājumiem, īpaši decembra pirmajā pusē. Atvērsies jaunas iespējas, sāksies jauni projekti, tev palīdzēs cilvēki, kuri tevi mīl. Vislielāko atbalstu saņemsi no sievietēm. Mēneša otrajā pusē grūtības un zaudējumi tiks kompensēti, aktīvi virzīsi savas ieceres un saņemsi ne tikai garīgu, bet arī materiālu realizāciju.

ZIVIS

Decembris nesīs pārmaiņas karjerā un ar mājām saistītus notikumus. Jūs varat mainīt darbības jomu vai darbu, kāds no vadības pametīs jūsu redzesloku. Šis ir ļoti svarīgs periods attiecībās ar vadību un priekšniecību. Jūsu mērķi un plāni var mainīties. Jūsu panākumi, bizness, īpašums un ienākumi tiks rūpīgi uzraudzīti, un to ne vienmēr darīs cilvēki, kas jūs atbalsta. Decembris dos jums jaunus projektus – novembrī iesāktās lietas tiks turpinātas. Mīloši cilvēki jūs atbalstīs it visā, un draugi nāks palīgā jebkurā biznesā. Mēneša pirmajā pusē plānosi ceļus, garus braucienus, bet tālu no mājām var satraukties par grūtībām. Mēneša otrajā pusē plānosi turpmākās lietas ar draugiem – ziemas lietas būs interesantas un veiksmīgas. Mēneša beigās tavā dzīvē notiks jauns pavērsiens – tas ietvers jaunas iespējas ceļošanai un ceļošanai, atgriezīsies draugi no pagātnes. Šogad un iepriekšējos gados gūtie panākumi turpināsies arī pēc 2022. gada.

Lasi vēl: “Laime ir tuvu”: eksperts Pāvels Globa par zvaigžņu zīmēm, kam ļoti veiksies 2022. gadā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru