Ko mazais pirkstiņš var pastāstīt par tevi kā par personību

Vai esat kādreiz mērījis savu mazo pirkstiņu? Izrādās, ka tā garums var daudz pastāstīt par tevi, sākot no taviem ieradumiem un beidzot ar iespējamām attiecību problēmām. Tātad ir trīs galvenie personības veidi, un tie atšķiras atkarībā no tā, cik garš vai īss jums ir pirksts.

Vai vēlaties uzzināt, kāds esat jūs – A, B vai C, un ko tas par jums saka?

 A.

Personības tips, ko uzskata par intravertiem un diezgan noslēgtiem cilvēkiem. Jums ir grūti atvērties apkārtējiem, pat vistuvākajiem un īpaši svešiniekiem. Ārēji jūs, esat ļoti neatkarīgs, izturīgs un bezemocionāls.

Visvairāk jūs ienīstat negodīgumu, jo pats esat sirsnīgs un atklāts cilvēks, kurš no visiem spēkiem cenšas savu tuvinieku labā un gaida taisnīgu attieksmi. Jūs absolūti nevēlaties samierināties ar lietām, kuras jūs kaitina, un taisnīgi to apgalvojat. Taču mazpazīstamie cilvēki uzskata jūs par aukstu un atsvešinātu, un viņi var pieņemt jūsu aizslēgšanu par augstprātību vai pat dīvainību.

 B.

Šādi cilvēki ir ļoti iejūtīgi, emocionāli un uzticīgi draugiem. Kad jums ir jauns partneris, jūs esat cieši pie viņa piesaistīts, un viņš faktiski kļūst par visu jūsu pasauli. Tomēr tas nenozīmē, ka jūs nevarat būt laimīgs pats par sevi, bez dvēseles palīga.

Jūs nesteidzaties veidot attiecības, bet jums ir slepeni sapņi atrast vienu un vienīgo “savu” cilvēku. Jūs varētu interesēt psiholoģija, jo šī zinātne ļauj saprast, kā cilvēki strādā. Dzīvē tu pilnībā nododies tam, kas tev ir dārgs un interesants: darbam, izglītībai, ģimenei vai draugiem. Jūsu centība ļauj sasniegt visu, ko vēlaties. Kopumā jums ir mierīgs un pretrunīgs raksturs, un jūs zināt, kā savaldīties un palikt foršam.

 C.

Viņi ir optimistiski un dzīvespriecīgi indivīdi, kuriem nav ne jausmas, kas ir skumjas. Jums ir tendence viegli piedot un aizmirst, kaut arī dažreiz jūs nevarat ierobežot dusmas un emocijas. Jūs vienmēr pārņem enerģija, bet apkārtējie dažreiz jūs uzskata par pārāk prasīgu un egoistisku.

Jums ir grūti atteikties no strīdiem un diskusijām, it īpaši, ja esat pārliecināts, ka jums ir taisnība. Tomēr jūs būsiet pirmais, kurš atvainosies, ja strīds pāraugs konfliktā. Jūs esat atvērts citu cilvēku viedoklim, bet aizstāvēsiet savas vērtības līdz pēdējam. Saziņa ar tuviniekiem dod drošības sajūtu, bet tajā pašā laikā jūtat bailes no svešiniekiem un nezināmā. Jums būtu noderīgi periodiski iziet no savas komforta zonas, lai neiespringtu savā izaugsmē un attīstībā.

Lasi vēl: Kāpēc kaķim patīk gulēt uz cilvēka un par ko tas liecina

Avots:

colady

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru