Ko atnesīs rudens? Atbilde atrodama taro kāršu salikumā; Izvēlies savas kārtis

Atslābinieties, aizveriet acis, domās uzdodiet sev šo jautājumu.

Intuitīvi izvēlieties taro kāršu salikumu no 1 līdz 6.

 

Atbildes:

1. Salikums

Jums rudens nebūs pats vieglākais periods. Kārtis rāda daudz sīkus uzdevumus, kurus būs nepieciešams atrisināt operatīvi, neatliekot uz vēlāku laiku. Tikai tā varēs izvairīties no vēl lielākām problēmām. Laikā izpildot uzdevumus, jūs visu pārvarēsiet un ar visu tiksiet galā.

Rudens beigu posmā būs vērojami uzlabojumi un palielināsies ienākumi. Iespējams, jums palielināsies alga vai parādīsies jauns ienākumu avots. Tā var būt arī vienreizēja liela naudas saņemšana, kas jums būs absolūti negaidīta.

Lasi arī: Attēls, kurā nepieciešams atrast lauvas, noteiks tavu psiholoģisko vecumu

Kārtis rāda, ka rudens vidū iepazīsieties ar jaunu vīrieti (ja esat brīvs). Rudenī attiecības nesāks veidoties, bet nākotnē ir iespējas, ka šī pazīšanās pārtaps par attiecībām.

 

2. Salikums

Rudenī daudzās dzīves sfērās jums būs daudz iespēju izaugsmei un attīstībai. Bet jūs varat to nepamanīt vai arī pamanīt, bet neizmantot, jo uzskatāt, ka neesat to pelnījuši. Tāpēc ir svarīgi mācīties pieņemt un neatteikties no tā, ko dod Visums. Jo šīs iespējas nāks tieši no augstākajiem spēkiem.

Kārtis parāda ļoti labas izredzes personīgajā dzīvē, attiecības sasniegs jaunu līmeni vai parādīsies vīrietis (ja šobrīd esat viens).

 

3. Salikums

Kārtis rāda, ka rudenī jūs paši sev izdomāsiet problēmas un varonīgi ar tām cīnīsieties. Jums būs svarīgi iemācīties palaist vaļā visu lieko, nepūst no mušas ziloni un mierīgāk reaģēt uz jauniem uzdevumiem. Viss notiekošais būs absolūti izšķirošs.

Un ir svarīgi atcerēties, ka Visums jūs atbalsta un dod jums gan spēku, gan resursus visu šo problēmu risināšanai. Tāpēc staigājiet viegli un neradiet nevajadzīgu stresu. Visu var atrisināt.

 

4. Salikums

Rudenī jūs sagaida daudz iepazīšanās ar vīriešiem. Jums būs svarīgi kārtīgi ieskatīties katrā no viņiem un tad izvēlēties. Vairums no viņiem būs tādi, kas ātri atnāk un tikpat ātri aiziet, viņi nebūs noskaņoti nopietnām attiecībām.

Lasi arī: Spēka dienas 2020. gada septembrī – pašas labvēlīgākās dienas TAVIEM panākumiem

Un tikai viens no viņiem patiešām vēlēsies ilgstošas attiecības. Iepazīšanās ar šo vīrietis visticamāk notiks rudens beigās.

 

5. Salikums

Rudenī jūs sagaida virkne problēmu un vilšanās. Bet tas viss jūs padarīs tikai stiprākus. No jums var attālināties cilvēki, kurus jūs uzskatījāt par tuviem, un kuriem ļoti uzticējāties.

Bet tas viss palīdzēs lietām nostāties savās vietās, un tātad šie cilvēki savu uzdevumu jūsu dzīvē jau ir izpildījuši. Neskatoties uz visām grūtībām, rudens beigās jūs ieiesiet kā uzvarētājs.

 

6. Salikums

Kārtis parāda, ka rudenī jūs sagaida lielas perspektīvas personiskajā izaugsmē. Jūs varēsiet sasniegt izvirzītos mērķus un realizēt iecerētos plānus.

Lasi arī: Kāda veida manipulators ir katras zodiaka zīmes pārstāvis

Jūs pareizi savienosiet savas iespējas ar vēlmēm. Turklāt Visums jums visādos veidos palīdzēs. Tāpēc drosmīgi dodieties pretī saviem mērķiem. Jums viss izdosies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru