Kāds būs 2021. gads? Pāvels Globa, Vanga, Nostradamus sniedza savas prognozes

Vangas pareģojums -2021. Gadam

Vanga reiz teica, ka 2021. gads var būt pilnīgi salauzts visā pasaulē. Uz skaidrojošiem jautājumiem bulgāru redzētājs atbildēja, ka mūsu planēta neizbēgami saskārsies ar briesmīgām dabas katastrofām un visai asām finanšu krīzēm. Tajā pašā laikā Vanga prognozēja nopietnas ekonomiskas problēmas vairākām valstīm.

Runājot par Krieviju, slavenais Bulgārijas zīlnieks ieteica nevilties. Mūsu valsts iedzīvotāju skaits drīz pārtrauks sarukt, un valsts uzplauks, apgalvoja Vanga.

Pāvela Globas prognozes par 2021. Gadu

Pēc slavenā krievu astrologa Pāvela Globas teiktā, 2021. gads dos sākumu diezgan nopietnām izmaiņām, jo ​​tieši viņš ir principiāli jaunas planētas ēras priekštecis. Pāvels Globa argumentēja savu prognozi par Saturna un Jupitera atrašanās vietu.

Saskaņā ar astrologa no Maskavas prognozēm Baltā vērša gadu atzīmēs nākamais globālais projekts, kuram jāieņem visa mūsdienīgā cilvēce un jāapgriež vēsture.

Tomēr aktīvi cilvēki var cerēt uz veiksmi 2021. gadā, saka Pāvels Globa. Turklāt astrologs uzskata, ka nākamais gads ir ideāls periods laulības uzsākšanai un bērnu plānošanai.

Lasi vēl: Vērīguma tests: Pēc jūsu domām, kura varētu būt šī vīrieša – Sieva?

Avots:

kurer-sreda

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru