Kāds būs 2021. gads? Pāvels Globa, Vanga, Nostradamus sniedza savas prognozes

Pēc slavenā krievu astrologa Pāvela Globas teiktā, 2021. gads dos sākumu diezgan nopietnām izmaiņām, jo ​​tieši viņš ir principiāli jaunas planētas ēras priekštecis.

Katram no mums, protams, vienmēr ir tendence sagaidīt, ka nākamgad tiks atrisinātas visnopietnākās problēmas, tomēr, ja mēs pētām seno un moderno pareģotāju prognozes par 2021. gadu, tad, diemžēl, viss nav tik vienkārši, kā mēs vēlētos.

Ko sagaidīt no Vērša gada 2021. gadā – Nostradamusa prognozes

No Mišela de Nostradamusa, kas pasaulē pazīstamāka kā Nostradams, pareģojums ir tāds, ka 2021. gadā mūsdienu cilvēce saskārsies ar ļoti nopietnu cīņu jūrā. Vairāk par pārējiem no uguns cietīs dzīvnieka pārstāvji, savulaik paredzēja slavenais farmaceits un alķīmiķis no Francijas.

Pēc vairākuma iztulkotāju domām, Nostradamus runāja par drausmīgām dabas katastrofām, piemēram, vulkānu izvirdumiem, cunami un meža ugunsgrēkiem.

Jāatzīmē, ka Nostradamus norādīja arī uz to, ka 2021. gadā atklās principiāli jaunas tirdzniecības iespējas visā pasaulē. Amatniekiem viņš savulaik pareģoja strauju popularitātes pieaugumu.

Mūsdienu cilvēce mēdz uzskatīt, ka franču alķīmiķis atsaucās uz visur esošo tiešsaistes tirdzniecību un pieaugošo pieprasījumu pēc amatniecības izstrādājumiem.

Svarīgs moments! Nostradamus pārliecinoši ieteica cilvēkiem 2021. gadā nemainīt dzīvesvietu, ja viņiem nebūs svarīgu iemeslu, un darīt visu iespējamo un neiespējamo, lai apspiestu jebkādas agresijas izpausmes.

“Atsaucība un laipnība ir galvenie labo attiecību principi starp cilvēkiem,” sacīja Nostradamus savās 2021. gada prognozēs. – Ir nepieciešams apspiest agresiju un konfliktus. Jāiemācās saklausīt viens otru, jāvienojas jebkādos apstākļos un jāapspiež agresija, pēc iespējas novēršot konfliktus.”

Lasi arī: Izvēlieties vāzi ar ziediem, uzziniet, kas jums būs nākotnē

 

Šķir otru lapu, lai izlasītu Globas un Vangas prognozes

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru