Kā dzimšanas diena var ietekmēt cilvēka raksturu un likteni

Katra nedēļas diena atrodas noteiktas planētas aizgādībā, un tāpēc būtiski ietekmē šajā laikā dzimušā cilvēka likteni un raksturu.

PirmdienaMēness

Cilvēki, kas dzimuši Mēness aizbildniecībā, ir neaizsargāti, iespaidīgi un uzņēmīgi pret viltošanu un kritiku. Tie ir veiksmīgi, mērķtiecīgi, godkārīgi un saistoši, bet pārdzīvojumu dēļ kļūst nervozi un noslēgti, ielaižot savā lokā tikai izredzētos. Viņiem ir humanitārās profesijas, psihiatrija un medicīna.

Otrdiena – Marss

Šie cilvēki ir pieraduši pie lieliem ātrumiem. Tie ir uzliesmojoši un bieži vien nav apmierināti ar savu dzīvi, turklāt ātri gūst panākumus par to, kas viņiem ir interesanti.

“Marsieši” ir nopietni, atbildīgi un prot strādāt. Risks pie viņiem ir pieradis, tāpēc viņus piesaista ar to cieši saistītas profesijas: kaskadieri, ugunsdzēsēji, glābēji.

Trešdiena – Merkurs

Trešdien dzimušajiem ir viegls raksturs un saglabājas enerģiskums līdz pat vecumdienām.

Viņi ir brīvi, kustīgi un komunikabli. Viņi bieži darbojas kā miera uzturētāji un taisnības cīnītāji.

Viņiem ir ārkārtīgi grūti ierobežot savu enerģiju. Viņi dod priekšroku ar komunikāciju saistītām profesijām: gids, žurnālists, skolotājs.

Ceturtdiena – Jupiters

Planēta – gigants dāvina saviem aizbilstamajiem augsto intelektu un prasmi ātri sasniegt izvirzītos mērķus. Šie cilvēki nepazīst pusmēru un vienmēr cenšas rīkoties.

Bieži vien viņi kļūst par ietekmīgiem cilvēkiem augstos amatos, kamēr viņiem ir tīra dvēsele un laipna sirds. Viņi ir taisnīgi, ar ārēju un iekšēju skaistumu un zina, kā organizēt cilvēkus.

Piektdiena – Venēra

Šīs dienas cilvēki ir jutīgi pret skaistumu. Viņu vidū bieži ir izcili arhitekti, gleznotāji un dekoratori. Viņi rotā visu ap sevi, un viņiem ir dāvana radīt garastāvokli.

Viņiem raksturīga stingrība pret dzīves apstākļiem, uzņēmība pret kaislībām un emocionalitāte. Viņu būtība ir pretrunīga: viņi var būt gan spītīgi, gan paklausīgi.

Sestdiena – Saturns

Šī diena dod pasaules kaujiniekiem, kuri dzīvi uztver kā pārbaudījumu virkni. Viņi nezina, kā pilnībā nodoties priekiem, jo ​​viņi meklē visu noķeramo. Kopš bērnības ir svarīgi viņos izkopt izturību, lai viņi neplīstu ceļā uz panākumiem.

Viņu raksturs ir harmonisks: tie ir vai nu labi visā, vai otrādi. Viņiem labāk ir izvēlēties savu dzīves darbu, kas saistīts ar fizisko darbu.

Svētdiena – Saule

Saules enerģija dod cilvēkiem izcilu prātu un spēju piepildīt savus mežonīgākus sapņus. Viņi viegli staigā pa dzīvi un viņiem ir lieliskas organizatoriskās spējas. Viņiem raksturīgs optimisms, ticība labākajiem un nespēja krist depresijā.

Šādiem cilvēkiem ir piemērotas atbildīgas un izklaidējošas profesijas, kas saistītas ar organizāciju: dīdžejs, vadītājs, pasākumu organizators.

Lasi vēl: Noskaidro: Izrādās, ka asins grupa var atklāt cilvēka rakstura slepeno iezīmi.

Avots:

gorodche

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru