Ja jūs vai jūsu partneris darāt šīs 2 lietas, tad tas vairs NAV par mīlestību

OTRĀ: Tas notiek, ja jums pastāvīgi jāmeklē iemesli un jāpārliecina sevi būt kopā ar šo personu. Šajā gadījumā jums nevajadzētu būt kopā, jo tas vispār nav par mīlestību.

Ja jūs pastāvīgi pārliecināt sevi, ka jums ir jābūt kopā, ja jūs meklējat attaisnojumu savam partnerim: “Bet šķiet, ka viņš patiešām ir labs cilvēks …” Vienkārši “nav slikts cilvēks” nav saistīts ar mīlestību. Ja jūs pārliecināt sevi, ka citiem ir vēl sliktāk, tas arī nav saistīts ar mīlestību.

Ja jūs vienkārši esat atkarīgs no sava partnera (emocionāli vai materiāli) un jūsu attiecības nenāk no brīvības un no jūsu sirds izvēles un tikai tāpēc jūs līdz šim esat kopā…

Ja kopā ar partneri jūs nejūtaties kā brīvs cilvēks, nejūtat viņa atbalstu, lai realizētu sevi kā cilvēku, tad šīs attiecības nav tās, kas jums patiešām ir nepieciešamas. Tas vairs nav par mīlestību.

Jums vienkārši jādzird sevi, nebaidieties kaut ko mainīt savā dzīvē un vienmēr izvēlieties tikai patiesu mīlestību, jo esat to pelnījis. Atceries šo. Veiksmi tev!

Lasi vēl: Izvēlies vienu kaklarotu un noskaidro, kāds cilvēks tu esi

Avots:

b17

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru