Ja jūs vai jūsu partneris darāt šīs 2 lietas, tad tas vairs NAV par mīlestību

Ir lietas, kuras jums un jūsu mīļotajam nevajadzētu darīt attiecībā pret otru, pretējā gadījumā tas viss vairs nerunā par jūsu mīlestību. Vai drīzāk, gluži pretēji, viņš runā par savām pagātnes traumām attiecībās, kuras, piemēram, jūsu partneris, tādējādi cenšas kaut kā “dziedināt par jums”, vai vispār, viņa pilnīgā vienaldzība pret jums un savas jūtas pret viņu.

Tātad, lūk, šie divi ļoti svarīgi, manuprāt, punkti ir:

PIRMĀ: Tas, ja jūsu mīļotais cilvēks liek jums pastāvīgi skriet pakaļ, ir NE par mīlestību.

Tas drīzāk liecina par viņa egoismu un vēlmi papārliecināties par jūsu rēķinu. Tas ir, pazemojot jūsun piespiežot skriet pēc viņa un pastāvīgi pierādīt viņam savas jūtas, viņš “aug” savās acīs. Bet šeit noteikti nav runa par mīlestību un cieņu pret jums, bet, iespējams, par dažām viņa diezgan vecajām, bet joprojām sāpīgajām bērnības traumām vai kompleksiem.

Lai nu kā, jums nav nekāda sakara ar to visu laiku paciest un skriet viņam pakaļ ikreiz, kad viņš to vēlas. Tāpēc padomājiet par to un nekādā gadījumā nevainojiet sevi par to, ka jūs “slikti cenšaties” un ne tik ļoti, kā viņam tas patīk.

Jūs mīlat sirsnīgi no visas sirds un kā jūs protat. Tāpēc beidziet skriet viņam pakaļ un vienkārši runājiet kā divi pieaugušie, bet tur jau viss būs redzams – vai jūsu partneris ir gatavs mainīties un pieaugt vai ne.

Lasi arī: Izvēlies vienu kaklarotu un noskaidro, kāds cilvēks tu esi

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas ir otra lieta 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru