Izvēlieties attēla krēslu un uzziniet, kāda vieta jums ir dzīvē

Mēs aicinām jūs veikt šo interesanto psiholoģisko testu. Iedomājieties, ka esat iegājuši istabā, kur stāv astoņi krēsli.

Viens no tiem ir jūsu, tikai jāizvēlas, kāds tas ir. Jūs noteikti sapratīsiet kādu, un, lai cik dīvaini, jūsu izvēlētā forma un krēsla krāsa var daudz ko pastāstīt par jūsu personību.

Ja jūsu krēsls: 

   

( 1 ) UZNĒMĒJS

Jūs esat cilvēks ar lielu gribas spēku. Jums nav grūti koncentrēties uz sarežģītiem uzdevumiem un veikt smagus projektus, bet jūs pareizi sadalāt savu laiku, neaizmirstot par atpūtu un ģimeni. Jūs esat taisnīgs, godīgs, pārliecinātāks par savu viedokli un tieši par to jūs ciena un ciena.

( 2 ) GARĪGAIS GURU

Jūs esat pilnībā pārliecināts, ka ikviena pienākums ir palīdzēt pašaizliedzīgi citiem. Tā kā jūs to darāt. Jūs esat viens no tiem, kurš vienmēr ir gatavs atbalstīt tos, kuriem tas visvairāk vajadzīgs.

Šajā ērtajā krēslā jūs varat pavadīt visu dienu, klausoties un uzlādējot otru cilvēku ar pozitīvu enerģiju. Tāpēc cilvēki tik bieži vēršas pie jums pēc padoma un novērtē jūsu viedokli.

( 3 ) IZGUDROTĀJS

Jūs esat kaislīgs un radošs cilvēks. Jūs varat aizmirst par ēdienu un miegu, ja jūs interesē kāds interesants projekts. Sarežģītas un eksperimentālas problēmas jums šķiet ļoti ziņkārīgas, un jums patīk meklēt nestandarta risinājumus. Jūs esat pilnīgi neatkarīgs no citiem, tikai pēc jūsu iedvesmas.

( 4 ) KRITIĶIS

Jūs esat intelektuāls un izsmalcināts cilvēks. Citi var domāt, ka esat snobs, un tā ir taisnība. Jūs mīlat sīkus jokus, sarkasmu, dārgus zīmolus un draugus, kuriem ir svarīgi sociālie sakari.

Daudzi cilvēki sapņo par tikšanos ar jums un viņiem būs gods saukt jūs par savu draugu, jo sabiedrības acīs jūs varat uzlabot viedokli par jebkuru citu.

( 5 ) PSIHOLOGS

Jūs esat īsts džentlmenis. Galvā griežas tūkstošiem jautājumu. Īpaši jūs interesē cilvēku savstarpējo attiecību procesi. Jums patīk viņus pētīt, dažreiz pat plānojat savas sarunas, lai tās virzītu vēlamajā virzienā.

Jūs zināt, kā cilvēkos izraisīt emocijas un smalki mudināt viņus uz noteiktām darbībām, lai redzētu, kāda būs viņu reakcija, izdarītu secinājumus un pierakstītu savā “psihologa grāmatā”, kas atrodas jūsu galvā.

( 6 ) CEĻOTĀJS

Apsveicam, jūs esat īsts piedzīvojumu meklētājs! Šajā krēslā nevar sēdēt ilgu laiku, jo rutīna tevi nogurdina. Jums vienmēr ir vajadzīgas jaunas emocijas, lietas, vietas un piedzīvojumi: jums tas ir vajadzīgs kā gaiss.

Ja rutīna piespiež palikt vienā vietā, sēdieties garlaicīgā birojā, domās jūs joprojām pētāt Everestu, braucat ar zirgiem Mongolijā vai guļat zem zvaigžņotajām Sahāras debesīm.

( 7 ) ROMANTIĶIS

Tā nu tā ir! Mums te ir radošs sapņotājs. Jums ir neticami attīstīta iztēle, bet jūs bieži zaudējat savas domas un fantāzijas. Piemēram, jūs varat pavadīt visu dienu šajā krēslā, domājot par kaut ko, un, apbrīnojot to, cik laba ir jūsu ideja, tomēr jūs tik un tā aizmirsīsiet to pierakstīt.

( 8 ) FIZOLOFS

Jums patīk gari dialogi un runas par mūžību. Tam nav nekāda sakara ar to, ka tas var būt garlaicīgi, sarunā jūs vienmēr pievēršat interesi par jebkurām tēmām, izstarojat savu humora sajūtu un neļaujat garlaikoties sarunbiedriem.

Citi domā, ka jūs esat ekscentriska persona (šī vārda labajā nozīmē) un ka jums ir diezgan interesants skats uz pasauli. Kopumā ir lieliski redzēt, kā jūs sēžat šajā krēslā un filozofējat!

Lasi vēl: Izvēlieties vispievilcīgāko formu, acu krāsu un uzziniet, ko meklējat partnerī

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru