Izvēlieties vienu koku un atklājiet savas dominējošās rakstura īpašības

Paskatieties uz cilvēkiem savā dzīvē, un jūs noteikti varēsiet izcelt dažas ievērojamas un pat dominējošas viņu rakstura īpašības: jūsu kaimiņiene vēlas visu kontrolēt, jūsu brālis ir ļoti uzmanīgs pret detaļām, jūsu labākais draugs ir radošs, bet nedaudz atrauts no realitātes.

Tomēr dažreiz ir grūti noteikt savas īpašības, jo ir diezgan grūti būt objektīvam pret sevi. Tomēr, ja jūs nolemjat mēģināt tos pats izdomāt, varat gūt skaidrāku priekšstatu par plusiem un mīnusiem.

Šeit ir vienkāršs tests: apskatiet šos 6 kokus un nosakiet, kurš no jums patīk vislabāk. Jūsu izvēle dos jums pavedienu par jūsu dominējošajām rakstura īpašībām, kā arī par to, kā tās var jums palīdzēt dzīvē – vai, gluži pretēji, jūs aizkavēt!

Kuru koku izvēlējāties?

 

Miers un atbildība ( 1. )

Jūs esat uzticams, un atšķirībā no citiem cilvēkiem, kuri tēlo no sevis nogurušus mācekļus, jūs visu darāt ar smaidu un pozitīvi, tāpēc jūs saņemat lieliskus rezultātus. Jūs no visa spēka izvairāties no jebkādiem konfliktiem un vēlaties dzīvot mierīgi un mierā.

Dažreiz tas nozīmē, ka jūs neaizstāvat savas vērtības un principus, jo dodat priekšroku sēdēt malā un neizteikt savu personīgo viedokli.

 

Uzmanība un prasme sadarboties ( 2. )

Jums ir dabiska saskarsmes dāvana, un jūs zināt, kā saprasties un tikt galā gandrīz ar visu. Visticamāk, ka jūs esat tolerants un pacietīgs cilvēks, esat uzmanīgs pret cilvēkiem, tāpēc tie, kuriem vajag raudāt uz pleca un sūdzēties par dzīves nepatikšanām, vispirms nāk pie jums.

Jūs esat taktisks un ļoti pieklājīgs, bet dažreiz tas noved pie tā, ka jūs tiekat uztverts kā pārāk uzticams, maigs un nedrošs.

 

Ieskats un dāsnums ( 3. )

Iespējams, jums jau ne reizi vien ir vaicāts, vai jums ir psihiskas spējas, jo esat slavens ar savu ieskatu un inteliģenci. Jūs esat pietiekami gudrs, lai parasti būtu dažus soļus priekšā visiem.

Lasi arī: Izvēlieties eņģeli un uzziniet, no kā jums vajadzētu izvairīties

Jūsu inteliģence nepadara jūs aukstu un tālu. Gluži pretēji, jūs esat pārāk dāsns cilvēks, kurš palīdz un atbalsta ikvienu. Neskatoties uz to, mēģiniet apņemt sevi ar simpātiskiem un mīlošiem cilvēkiem, kuri ir pelnījuši jūsu uzmanību un spēku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējiem variantiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru