Izvēlieties pogu un uzziniet, kā jūsu dzīve varētu mainīties

Psihologs ir dvēseles ārsts. Viņš ārstē ar vārdiem un palīdz atrast zaudētu dzīves jēgu, ķerties pie trūkstošā pavediena un atgūt sajūtas pilnīgumu.

Tiek piedāvāti dažādi testi, lai atrastu problēmas risinājumu.

Atlasiet pogu, kas jums patīk.

PELĒKA POGA

Jūs esat emocionāli iztukšots. Dzīve ir sagādājusi daudz pārsteigumu. Jūs vēlaties atpūsties no spēcīgām emocijām. Pieredzējuši notikumi liek domāt par kardinālu lēmumu pieņemšanu. Varbūt ir vērts mainīt savus nākotnes plānus. Uzmanīgi pieiet svarīgiem jautājumiem.

DZELTENA POGA

Jūs ticat savām spējām. Jūs esat optimists. Nekad nepadodies grūtībām. Pēc svarīguma pieņemiet svarīgus lēmumus. Bet dažreiz jūs varat riskēt, ticot, ka viss izdosies labi un veiksme būs jūsu pusē. Jums ir reta dāvana vienmēr pieņemt pareizos lēmumus un sasniegt viņu mērķus.

ROZĀ POGA

Jums ir viss. Jūs esat apmierināts ar dzīvi un izbaudāt to pilnībā. Ikdienas prieki jums ir svarīgāki par visu citu. Pasaule palika aiz muguras, un jūs esat aizgājis prom no realitātes. Bet labs padoms nekaitē. Esiet uzmanīgs pret apkārtējiem, nepalaidiet garām svarīgas lietas un nezaudējiet savu dzīves mērķi.

ZILA POGA

Ja esat izvēlējies zilo pogu, tiecaties pēc harmonijas un pacietības. Tas jums ir svarīgi un ļoti uztrauc. Jūs tiecaties pēc dvēseles līdzsvara. Un vēlaties saglabāt šo statusu. Par spīti likteņa pārvērtībām, jums ir vajadzīga šī bilance. Jūs kalpojat kā paraugs savam apkārtnei. Šāds dzīvesveids liek daudziem domāt par nākotni.

VIOLĒTA POGA

Jūsu dzīve kļūst labāka. Pēc ilga šaubu un satraukuma perioda jūs beidzot esat ieguvis pārliecību par sevi. Neraugoties uz jutīgumu, jūs sapratāt, ka jāuzticas savam uzskatam un jānovērtē sevi. Un citu cilvēku spriedumi neko daudz nenozīmē. Dzīves grūtības vairs nav tik noraizējušās. Jums ir mērķis, uz kuru dodaties.

ORANDŽA POGA

Jūs esat ambiciozs un pārliecināts par savām spējām. Tomēr vienkāršie ikdienas dzīves prieki jūs piesaista daudz vairāk. Jūs necenšaties pēc lielām lietām. Sākotnēji jums ir mērķis, uz kuru virzāties lēnām uz priekšu. Veicot un Izpildot katru dienu, jūs tuvojaties savam sapnim.

SARKANA POGA

Jūs esat ambiciozs. Centieties visu paveikt. Jūs piesaista alkas pēc zināšanām, un tāpēc esat gatavs pārvietot kalnus, lai atklātu viņu potenciālu. Darbā vai mācībās vēlaties būt labākais un palikt vadībā. Arī personīgajā dzīvē. Vēlaties izveidot ideālas attiecības ar savu otro pusīti. Jūs viegli varat pārvarēt visus šķēršļus ceļā.

ZAĻA POGA

Jums ir liela vēlme kļūt atvērtākam un brīvākam. Bet jūs patiešām mīlat mierīgas dzīves komfortu ar mīļajiem. Jūs esat brīnišķīgs pavadonis, bet īstu draugu nav. Centieties izkļūt no jebkurām nepatīkamām situācijām bez zaudējumiem. Jūsu sirdsmiers un drošība jums ir ļoti dārga. Lai gan tas laiku pa laikam prasa drosmi.

Lasi vēl: Izvēlieties vienu koku un atklājiet savas dominējošās rakstura īpašības

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru