Izvēlieties vienu attēlu un atveriet savas dzīves noslēpumus

Izvēlies attēlu un atklāj savas dzīves noslēpumus!

Ļaujiet savai intuīcijai jūs vadīt!

Slēptās svētības -1

Nav jāpieņem secinājumi par pašreizējiem apstākļiem. Šī situācija nav gluži tā, kā šķiet. Jūs pat varat būt pārsteigts, atklājot, ka esat saņēmis kaut ko ļoti atšķirīgu no tā, ko meklējāt. Tas var būt mulsinošs un jūs, iespējams, nesaprotat, kāpēc tas notiek.

Jūs varat domāt, ka Visums ir kļūdījies. Bet esiet piesardzīgs – nenovērtējiet priekšlaicīgi. Visums nedara kļūdas, un jūs neizdarījāt neko sliktu. Patiesībā tā ir slēpta svētība.

Ja jums bija plāni, kas sabruka pēdējā brīdī, tas tika darīts tikai tevis dēļ. Ja jūs nevarējāt kontrolēt šo situāciju, ir pienācis laiks plānot.

Dažreiz apstākļi šķiet atšķirīgi no tā, kas patiesībā ir, un šajā situācijā jums tiek sagatavots pārsteigums, kas neapšaubāmi būs svētība. Jums tiek lūgts atbrīvoties no visiem aizspriedumiem un paļauties, ka Visums visnegaidītākajā veidā nodrošinās to, ko vēlaties.

Maģijas izpausme -2

Jūs veidojat dzīvi, kuras pamatā ir nodomi, kurus jūs izsūtāt Visumā, lai tos piepildītu. Kad jūs patiešām ievērojat pievilcības likumu, jūsu dzīvē sāk notikt maģija. Harmonija kļūst par daļu no jūsu ikdienas, un tā ir patiesi maģiska pieredze. Dažreiz jūs domājat, ka esat harmonijā ar pievilcības likumu, bet patiesībā esat no tā ļoti nošķirts.

Jūs atdalāt sevi, pretojoties tam, ko vēlaties. Pretestība rodas no bailēm no pārmaiņām vai bezvērtības izjūtas. Ir pienācis laiks atvērt un koncentrēties uz to, ko jūs patiešām vēlaties.

Tiklīdz jums būs skaidrs priekšstats par to, ko vēlaties, jūs to atcerēsieties. Ja jūs patiešām ticat tam, ka tas notiks, jums būs patīkams satraukums.

Attēls, ko esat izvēlējies, atgādina, ka jums ir iespēja izveidot to, ko vēlaties. Jums ir iemesls justies satrauktam un izjust savas realitātes izpausmes maģiju.

Sadarbība -3

Visu savu talantu apvienošana palīdz radīt ap sevi enerģiju, kas satur tavu patieso radošo izpausmi. Kopā jūsu dāvanas un talanti veido to, kas jūs esat. Visu jūsu talantu un prasmju apvienojums veido to, ko jūs varat piedāvāt apkārtējiem.

Jūs cenšaties apvienot dažādus sevis aspektus un tādējādi radīt kaut ko jaunu un aizraujošu. Tas atspoguļo jūsu radošos talantus. Jums ir radošās enerģijas pārpilnība, kuru izstarojat.

Visas jūsu attīstītās prasmes un visi Dieva dotie talanti darbojas kopā, lai radītu radošus risinājumus.

Attīstība- 4

Ir pienācis laiks iziet no savas komforta zonas un doties nezināmajā. Ticiet sev un piedzīvojiet kaut ko jaunu. Ir pienācis laiks augt un pāriet uz jaunu nodaļu savā dzīvē. Pašlaik kaut kas jums var nebūt pazīstams un strauji mainās, taču jaunas iespējas un apstākļi jums būs lieliska pieredze.

Jums jāpārvar ikdienas dzīves robežas. Kad jūs atļausiet to darīt, sāksies izaugsme, kas kļūs par visu jūsu darbību virzītājspēku.

Jūsu dvēsele ilgojas pēc attīstības. Bet tas nav iespējams, ja jūs neizejat no komforta zonas. Ja jūtat nepieciešamību pieteikties jaunajā kursā, uzsākt jaunu biznesu ir zīme. Jūs esat uz pareizā ceļa. Ticiet tam un pārvērtiet dzīves lapas jaunā un aizraujošā nodaļā!

Lasi vēl: Dzimšanas gada pēdējais cipars ir labklājības un veiksmes atslēga jūsu dzīvē. Kā noteikt skaitli un pareizi to pielietot dzīvē

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru