Izvēlieties spoguli un uzziniet, ko apkārtējie cilvēki domā par jums

Dažreiz katram no mums gribas redzēt sevi ar citu cilvēku acīm, lai uzzinātu visu, ko viņi par mums domā. Vai viņi redz mūs tādus, kādus mēs vēlamies?

Skatoties uz sevi spogulī, mēs redzam atspulgu, kas ir līdzīgs tam, kā citi mūs redz. Cik lielā mērā šis attēls raksturo mūsu patieso būtību, mēs tikai zinām.

Bet šī testa mērķis ir noskaidrot, cik veiksmīgi mēs varam parādīt sevi tādu, kādu vēlamies izskatīties citu cilvēku acīs.

Viss, kas jums jādara, ir apskatīt attēlu augšpusē un izvēlēties vienu no spoguļiem, kas vislabāk atspoguļo jūsu personību.

 

 1. SPOGULIS

Jūsu paziņas un draugi jūs pazīst kā apņēmīgu un ļoti sirsnīgu cilvēku. Jūs neciešat maldināšanu, melus, jums ir grūti piedot kādam, kurš jūs kaut reizi ir maldinājis.

Jums nekad nav paticis melot citiem, un jūs vienmēr sakāt patiesību, pat ja tā var nodarīt sāpes. Visās dzīves jomās jūs tiecaties izvēlēties taisnu ceļu, pat ja tas var nebūt viegls.

 

 2. SPOGULIS

Katrs sapņo par tādu draugu kā jūs. Jūs esat cilvēks, uz kuru vienmēr var paļauties. Citu intereses, jūs izvirzāt augstāk par savām. Jums visiem ir labs vārds, jūs vienmēr esat klāt, un vienmēr esat gatavi apskaut un atbalstīt to, kam nepieciešams.

Jūsu draugi var sazināties ar jums jebkurā laikā, ja ar viņiem kaut kas noiet greizi, ja kādam ir nepieciešams mierinājums vai pat ja jums vienkārši vajadzīgs jūsu padoms.

Ir gadījumi, kad esat gatavs atdot pēdējo, lai palīdzētu tiem, kuri ir nonākuši sarežģītākā situācijā nekā jūs.

 

 3. SPOGULIS

Saviem draugiem jūs esat veselā saprāta iemiesojums. Jūs nekad neriskējat nevajadzīgi un pirms lēmuma pieņemšanas rūpīgi izsveriet plusus un mīnusus.

Lasi arī: Izvēlieties vienu lauvu, un noskaidrojiet kāds partneris jums būtu vajadzīgs

Jūs vienmēr skaidri redzat situāciju un iejaucaties savlaicīgi, pirms kaut kas noiet greizi. Citus vienmēr interesē jūsu viedoklis, un viņi vienmēr tajā ieklausās.

Jūs redzat grūtības kā izaicinājumu, bet jūs cīnāties tikai tad, ja jūtat, ka tas ir tā vērts.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējiem trim spoguļiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru