Izvēlieties karti un uzziniet, ko eņģeļi vēlas jums pateikt

Eņģeļi atrodas uz Zemes, lai palīdzētu mums tajā brīdī, kad viņu palīdzība visvairāk nepieciešama. Lielāko daļu laika mēs nepamanām viņu klātbūtni, bet viņi vienmēr ir tur. Pievērsiet uzmanību vairākām zīmēm, un jūs sapratīsiet, ka katru reizi, kad mēs saņemam ziņojumu no eņģeļiem.

Viņu vēstījums noteikti iedvesmos un izgaismos jūsu ceļu. Ne rīt, ne kaut kad vēlāk, bet šodien. Tagad ir laiks rīkoties, lai uzlabotu mūsu eksistenci.

Izvēlieties karti un uzziniet, ko eņģelis vēlas jums pateikt.

 

KARTE NR. 1. PIEŅEMŠANAS EŅĢELIS

Kopš jūs bijāt mazs, jums ir iemācīts cīnīties ar dzīvi, un cīņa par izdzīvošanu ir piespiedusi jūs attīstīt savu ego.

Bet ticiet, dzīve kļūst vienkāršāka, kad mēs nolemjam dzīvot mierīgāk. Jūs vienmēr cenšaties cīnīties par to, kas jums nav, aizmirstot par savu brīnišķīgo garīgo sastāvdaļu.

Jūsu izvēlētajā vēstulē teikts, ka ir pienācis laiks paskatīties apkārt, ieskatīties mīļoto cilvēku acīs un pārdzīvot visus notikumus, kas atrodas jūsu ceļā.

Eņģeļu ziņojums: ir pienācis laiks paskatīties apkārt. Cieniet pieredzi, kas jums dota. Pieņemšanas eņģelis piedāvā jums gudrības dāvanu un parāda dzīves brīnumus, dodot jums iespēju sajust apkārtējo cilvēku un paša Visuma neierobežoto mīlestību.

 

KARTE NR. 2. PIEDOŠANAS EŅĢELIS

Jūs atrodaties svarīgā fāzē: pagātnes brūces ir atstājušas pēdas, un šajos brīžos jums jāsaskaras ar tām drosmīgi un saprotoši. Ir ļoti svarīgi atbrīvot sirdi no sāpēm, lai piedzīvotu jaunu pieredzi, kas palīdzēs jums atkal mīlēt. Piedošana ir viena no vissvarīgākajām sajūtām pasaulē.

Ir pienācis laiks piedot: vecākiem, partneriem, bērniem, draugiem un, pats galvenais, piedot sev. Mīlestība ir cilvēces dārgums, vissenākais dziedināšanas veids no visām brūcēm.

Eņģeļu vēstījums: Ir pienācis laiks atbrīvot sevi no važām, kas jūs saista ar pagātni. Piedošana ļauj baudīt mīlestības brīvību ar pilnu spēku.

 

KARTE NR. 3. ERCEŅĢELIS URIELS

Tiklīdz vienas durvis aizveras, atveras citas. Pagātnes kļūdas vairs netiek skaitītas. Jums ir privilēģija atrast jaunu dzīves jēgu. Iepriekš ir bijuši gadījumi, kad jūs slēpāt trauksmi eiforijā, mēģinot attaisnot savas kļūdas.

Šodien viss apmulsums ir palicis aiz muguras, un jums tiek piedāvāta jauna dzīve un iespēja mainīties. Erceņģelis Uriēls norāda, ka jūsu priekšā ir jauna, gaismas un mīlestības pilna dzīve. Viņš vienmēr ir blakus, parādot jums gaismu.

Eņģeļu vēstījums: pienācis laiks uzņemties atbildību par savu dzīvi. Gaismas spēks atmostas tevī un paceļ jūsu apziņu, lai radītu labāku pasauli. Erceņģelis Uriēls ir jūsu pusē, piedāvājot jums drosmi un spēku.

Lasi vēl: Izvēlieties attēlu un uzziniet, ko var sniegt patiesa dzīvs laime

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru