Izvēlies vienu maku un uzzini, kas traucē tev kļūt bagātam

Daudziem cilvēkiem finanšu jautājumi ir pirmajā vietā. Un tas, parasti nav komerciāls jautājums. Kaut arī sakāmvārds saka, ka nauda nenes laimi, bet tas, ne vienmēr notiek. Galu galā ceļojumiem un izklaidēm, no kurām cilvēks saņem pozitīvas emocijas, ir nepieciešami finanšu līdzekļi.

Ko lai dara, ja nauda, it kā paiet jums garām? Varbūt finansiālā enerģija pazemināta? Tātad, veiciet šo pārbaudi un uzziniet, kas par lietu. Aplūkojiet attēlu, un izvēlieties vienu no četriem maciņiem.

Maks nr. 1

Jums nepatīk runāt par finansiālo labklājību. Viņiem ir nomācoša ietekme uz jums.  Jūs vēlētos, lai materiālās grūtības tiktu atrisinātas pašas par sevi, un jūs izbaudītu tikai katru dzīves mirkli.

Tomēr jūs aizmirstat, ka naudas enerģija barojas no pozitīvām emocijām un domām. Jums jāiemācās sadraudzēties ar finansēm un jāpārstāj domāt par to trūkumu. Tikai tā, var atrisināt materiālās grūtības.

Maks nr. 2

Jums nav problēmu ar ienākumiem un izdevumiem. Jūs esat pieradis kontrolēt savus tēriņus, un esat atbildīgs par budžeta piešķiršanu. Dažreiz tas pārvēršas apdomībā, kas neļauj izbaudīt to, ko var dot jums nauda.

To darot, jūs uzlabojat savu labsajūtu, jo nebloķējat monetāro enerģiju. Jums vienkārši ir jāiemācās izbaudīt to, kas jums ir, pateicoties jūsu pašu darbam. Vienkārša līdzekļu pavairošana neradīs gandarījumu par dzīvi.

Maks nr. 3

Jūs bieži nedomājat par to, kā pareizi pārvaldīt savas finanses. Jums nebūs ne grūti, ne viegli šķirties no naudas. Vienīgais, kas periodiski kaitinoši, ir nepieciešamība meklēt ienākumu avotus.

Šī attieksme pret materiālo sfēru negatīvi ietekmē enerģētikas nozari. Tāpēc jūsu finansiālais stāvoklis pamazām pasliktinās. Ir vērts mainīt attieksmi pret naudu, un iemācīties izprast tās patieso vērtību. Tas jādara apzināti, lai atbrīvotu vietu finanšu plūsmai.

Maks nr. 4

Jūsu attiecības ar naudu ir ideālas. Jūs zināt, kā nopelnīt naudu, bet tajā pašā laikā zināt, kā baudīt dzīvi. Turklāt jūs neuztraucieties un nebaidāties, ja līdzekļi pēkšņi beigsies.

Jums izdevies sabalansēt savus ienākumus un ka arī, attieksmi pret finansēm. Tāpēc naudas enerģija ir pozitīva. Ja dažreiz jūs nejūtat stabilitāti, tad ziniet – laika gaitā tas mainīsies.

Avots:

headinsider

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru