Iegādājies laimīgu biļeti: Pāvels Globa nosaucis 4 zvaigžņu zīmes, kuriem veiksies loterijā janvāra pēdējās dienās

Pāvels Globa nosauca četras zvaigžņu zīmes, kurām vajadzētu izmēģināt veiksmi un piedalīties loterijā 2022. gada janvāra beigās. Merkura pozīcija zvaigžņotajās debesīs viņiem ir labvēlīga, un tāpēc ir pienācis laiks mēģināt kļūt par miljonāru.

Mežāzis

Janvāra beigās Mežāžus iecienīs finanšu sektora zvaigznes, palielinās arī iespēja laimēt loterijā, un tāpēc mēģiniet iegādāties biļeti, Globa iesaka arī tad, ja iepriekš neesat to darījis.

Jaunava

Jaunavai janvāra beigās sākas arī naudas ziņā labvēlīgs periods. Jebkurš ieguldījums būs veiksmīgs. Runājot par loteriju, Jaunavai vajadzētu izmēģināt veiksmi ātrajā loterijā. Laimests nebūs liels, taču tā iespējamība ir ļoti augsta.

svari

Svari kopumā biežāk nekā citas zīmes kļūst par loteriju vai azartspēļu uzvarētājiem. Šķiet, ka viņu rokās birst nauda, ​​un janvāra pēdējā nedēļā to var vēlreiz pārbaudīt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram nevajadzētu pašam pirkt loterijas biļeti, lūgt, lai viņš to ziedo, un tad pieaugs laimesta iespēja, iesaka Globa. Īpaši veiksmīga var būt mājokļu loterija.

Lasi vēl: TOP 4 Zvaigžņu zīmes, kas var kļūt par miljonāriem

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru