Finanšu prognoze 2022. gadam: ko jaunais gads sola visām zvaigžņu zīmēm

2022. gadā Jupiters, bagātības un labklājības planēta, no Ūdensvīra pāries uz savu zīmi Zivis. Paskatīsimies, kādu finansiālu labumu no šī tranzīta jaunajā gadā iegūs dažādas zvaigžņu zīmes.

Auns

Tavs finansiālais stāvoklis nostiprināsies un atbrīvosies no visa veida finansiālajām problēmām. Saglabāsi finansiālo stabilitāti visa gada garumā. Lai arī izdevumi būs lieli, tie būs vērtīgiem pirkumiem. Gada sākumā varat iegādāties jaunu automašīnu. Tiks pabeigti visi nepabeigtie darbi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu.

Vērsis

Jums izdosies uzkrāt bagātību un naudu. Jūsu ienākumu plūsma, visticamāk, turpināsies. Jūsu ilgi kavētie parādi tiks dzēsti. Meklējiet ilgtermiņa ieguldījumus bezriska opcijās. Izvairieties no spekulatīviem ieguldījumiem no augusta līdz oktobrim, jo ​​tas var būt neproduktīvi.

Dvīņi

Šogad jūs nesastapsies ar līdzekļu trūkumu. Pēc marta jums būs pēkšņs finansiāls ieguvums. Ieteicams ieguldīt biznesā, kas palīdzēs palielināt ienākumus. Šogad ir iespēja nopelnīt no vairākiem avotiem. No aprīļa līdz jūlijam jūs varat investēt nekustamajā īpašumā, kā arī iegādāties automašīnu.

Vēzis

Šogad smagi strādāsi, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Tie no jums, kuri plāno pirkt vai pārdot savu māju vai veikt remontu, varēs sasniegt savus mērķus. Ieteicams arī iesaistīties nomas biznesā vai izīrēt savu īpašumu. Var rasties kādi izdevumi ģimenes aktivitātēm.

Lauva

Šogad jums būs finansiālas labklājības periods. Jūsu finansiālie mērķi tiks sasniegti un varēsiet gūt peļņu no vairākiem avotiem. Pirms investēšanas nekustamajā īpašumā meklējiet saprātīgu finanšu padomu. Jauna biznesa partnera piesaiste stiprinās jūsu finansiālās izredzes. Droši vien algas pieaugums ap aprīli.

Jaunava

No marta sākuma gaidāms spēcīgu finansiālu ieguvumu periods. Tas var radīt jaunus ienākumu avotus. Jūs saņemsiet finansiālu palīdzību no ģimenes locekļiem, kā arī no draugiem. Šogad varat plānot nekustamā īpašuma iegādi. Iespējamas arī veselības izmaksas. Šis ir labs laiks jauna biznesa uzsākšanai.

Svari

Šogad iespējami nevēlami izdevumi. Finanšu tēriņos ieteicams būt uzmanīgiem, īpaši martā. Aptuveni jūlijā jūs, iespējams, plānojat būvēt māju vai iegādāties zemi, jo varēsiet iegūt labu darījumu. Uzņēmējdarbībā izvairieties no lieliem ieguldījumiem.

Skorpions

Šogad jūsu bagātības plūsma būs raita un ienākumi palielināsies. Tomēr jums var būt grūti ietaupīt naudu. Iespējamie veselības un ģimenes izdevumi. Parūpējies par uzkrāto parādu dzēšanu. Izvairieties no lieliem ieguldījumiem pirmajā pusgadā. No aprīļa līdz jūlijam varat apsvērt iespēju saprātīgi ieguldīt akcijās un akcijās.

Strēlnieks

Paaugstināšana amatā un algu palielināšana gaidāma martā-aprīlī. Jūsu finansiālais stāvoklis uzlabosies un ir gaidāma peļņa no ārvalstu avotiem. Investīcijas zeltā un metālos ir labas ilgtermiņa ieguldījumu iespējas. Jūs gūsit labumu no mantojuma īpašuma. Centieties ietaupīt naudu un atturēties no impulsīviem finanšu lēmumiem.

Mežāzis

Šogad jūs paliksiet finansiāli nodrošināti. Jūsu ienākumi palielināsies, un finansiālā atdeve ir gaidāma aptuveni februārī vai martā. Tomēr šogad vēlams plānot savu budžetu un noteikt tēriņu prioritātes. Gada sākumā var rasties neparedzēti izdevumi. Vairāk koncentrējieties uz investīcijām, nevis tēriņiem.

Ūdensvīrs

Šogad tevi sagaida jauna rītausma, jo varēsi būtiski samazināt savus izdevumus. Jums būs stabili ienākumi, lai apmierinātu savas finansiālās vajadzības. Apskatiet ilgtermiņa ieguldījumu veidus. Nav ieteicams investēt nekustamajā īpašumā vai finanšu tirgos, jo tas var nenest adekvātu atdevi. Esiet piezemēti un praktiski.

Zivis

Visos savos finanšu plānos jums ir jābūt līdzsvarotai pieejai. Agrāk veiktās investīcijas šogad sāks nest peļņu. Finansiālā peļņa tiks gūta no biznesa partnerības. Martā un aprīlī varat apsvērt ilgtermiņa ieguldījumus zemē vai nekustamajā īpašumā. Jūsu nodokļu saistības šogad, visticamāk, palielināsies. Nepieņemiet spontānus lēmumus.

Lasi vēl: Iegādājies laimīgu biļeti: Pāvels Globa nosaucis 4 zvaigžņu zīmes, kuriem veiksies loterijā janvāra pēdējās dienās

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru