Grūts laiks: piecas zvaigžņu zīmes, kurām nebūs viegls un satraukumu pilns 2021. gada augusts

Eksperti pastāstīja, kuri no zvaigžņu pārstāvjiem augustā sagaida nepatikšanas.

Lauvas cietīs visvairāk, īpaši augusta sākumā. Apkārtējie ar skaudību skatīsies uz šīs zīmes pārstāvjiem. Skaudības dēļ Lauvas uzzinās, kas ir viņu dedzīgākie ļaundari. Šajā periodā jūs varat sagaidīt nodevību no otrās puses.

No 10. augusta Strēlnieks var dabūt dūrienu ar nazi mugurā no mīļajiem, kuri var piekrāpt. Tāpat šajā periodā vajadzētu piesargāties no krāpniekiem un finansiāliem zaudējumiem. Tāpat zvaigznes sola strīdus ar mīļajiem. Eksperti brīdina par iespēju zaudēt īpašumu.

Auns kopš 13. augusta būs ierauts tenkās, melos, nodevībā, intrigās. Eksperti pievērš uzmanību tam, ka visas nepatikšanas var sākties tieši mājās.

Mežāži sāks ciest no 20. augusta, kad sāksies naudas zaudējumi. Eksperti apliecina, ka šajā laikā šīs zīmes pārstāvji var saskarties ar maldināšanu un nepatikšanām darbā.

Lasi vēl: Pārmaiņas uz labo pusi: 4 zvaigžņu zīmes, kas liecina, ka 2021. gada augusts nesīs veiksmi un labklājību

Skorpioni sajutīs visas zvaigžņu dusmas laikā no 25. augusta. Tas ir saistīts ar faktu, ka tuvi cilvēki kļūs greizsirdīgi uz šīs zīmes pārstāvjiem. Turklāt citi sāks nosodīt Skorpionu uzvedību un uzskatus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru