Galvenais attiecību likums, kuru pārkāpj 90% sieviešu

Psihologi un eksperti ir atkājuši nepatīkamu tendenci. Vairums sieviešu dzimuma pārstāves pārkāpj galveno attiecību likumu. Tieši tas noved pie tā, ka daudzas sievietes nevar atrast laimi mīlestībā.

Kad sieviete pārkāpj šo likumu, vīrietis viņu apiet. Viņu burtiski piesaista ikviens – tirāni, mammas dēli un cita veida toksiski vīrieši, ar kuriem attiecības un laulība ir dzīvā elle.

Kas ir galvenais attiecību likums

Tas ir par lomu saglabāšanas likumu. Vīrietim un sievietei ir jāpilda savas lomas, nevis laika gaitā tās jāmaina. Stipro attiecību likums vēsta, ka sievietei un vīrietim ir jāspēlē sava iemīļotākā loma.

Ja kāds no cilvēkiem pārkāpj viņa lomu spēles scenāriju, tas noved pie pārpratumiem, strīdiem un pat attiecību pārtraukumiem. Katra sieviete var spēlēt mazas meitenes, mātes un pieaugušas sievietes lomu, tāpat kā vīrieši spēlē zēnu, vīru un tēvu.

Arī kļūda ir nepareiza vīrieša izvēle. Daudzas dāmas izvēlas nepiemērotu savu dzīves lomu. Katra tipa sieviete atbilst vīrieša tipiskumam. Jātiek galā ar to, kurš un kāpēc ir labāks vai sliktāks par pārējiem.

Meita + tētis

Šāda savienība ir briesmīga, kaut gan no pirmā acu uzmetiena liekas, ka tā ir diezgan stipra. Šāda sieviete neuzņemas atbildību, nespēj risināt problēmas, paļaujas uz vīrieti. Viņa cieš no vientulības, nevar būt patstāvīga. Vīrietim tētim patīk šāds lomu sadalījums, tāpēc viņš rūpējas par sievieti, bet dara to ar spēku, neņemot vērā viņas viedokli.

Lasi arī: “Iepazīstieties, tas ir mans dēls”: vīrs atstāja Tatjanai bērnu no iepriekšējām attiecībām, un viņš aizbrauca strādāt. Pēc 10 gadiem viņa pārstāja gaidīt

Sarežģītās situācijās sieviete meitene ir gatava samierināties ar to, ka viņas viedoklis netiek prasīts. Bet pastāv situācijas, kad viņa vēlas kaut ko izlemt, bet vīrietis šādās attiecībās ir galvenais, tāpēc, kā viņš teica, tā arī būs. Sievai nav balss un ietekmes. Vīrietis šādu sievieti neciena, neklausās viņas vēlmēm.

Šādas attiecības var nodzīvot desmitiem gadu, bet tikai ar diviem svarīgiem nosacījumiem:

1. sievietei jāsamierinās ar ietekmes trūkumu;

2. vīrietis nedrīkst ļaunprātīgi izmantot sievietes stāvokli.

Ja šie nosacījumi tiek pārkāpti, jūs saņemat ģimeni ar tirānu galvā. Problēma ir tā, ka sievietes un meitenes pastāvīgi sastopas tieši ar šādiem vīriešiem. Šādai dāmai ir jāapzinās savu lomu ierobežojumi un jāiziet no neaizsargātā tēla.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par atticību modeli – sieviete + Vīrietis

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru