Eksperti pastāsta, kas novembrī sagaida katru zvaigžņu zīmi

Eksperti pastāstīja, kas sagaida zvaigžņu zīmju pārstāvjus 2022. gada novembrī.

 

Eksperti prognozē, ka novembrī Svari pievērsīsies garīgām un nemateriālām vērtībām. Šādā stāvoklī, kas ir šķirts no dzīves realitātes, viņi riskē iekļūt parādos, kā arī veikt nepārdomātus pirkumus.

Turklāt Svariem var būt veselības problēmas.

 

Skorpiona zīmes pārstāvjiem ir vairāk labu ziņu. Novembrī viņiem izdosies tas, kas iepriekš nav izdevies. Radikāli mainījuši savu tēlu, viņi izlemj par interviju un iegūst jaunas paziņas.

Varbūt tieši tas kļūs par viņu labsajūtas un veiksmes cēloni, bet ekstrēmajos sporta veidos viņiem labāk atteikties no riska.

 

Strēlniekam, kurš tuvākā mēneša laikā sāks palīdzēt draugiem vai iesaistīties citās labdarības aktivitātēs, nevajadzētu steigties ar svarīgu lēmumu pieņemšanu un pēkšņām dzīves pārmaiņām.

Zvaigznes viņiem iesaka nedramatizēt notiekošo, kā arī brīdina par iespējamām zarnu slimībām.

Mežāžus gaida aktīva komunikācija ar draugiem un līdzdalība kolektīvu projektu organizēšanā. Viņi sajutīs domubiedru atbalstu, un viņiem var būt arī spēcīgas jūtas, kuras viņi nevēlas reklamēt.

Tāpat kā iepriekšējās zīmes, arī Mežāžiem novembrī ir svarīgi pievērst uzmanību veselībai.

 

Par galveno Ūdensvīra uzdevumu novembrī var saukt koncentrēšanos uz sevi. Liktenis viņiem sagatavo daudzas tikšanās ar tiem, kuri spēj palīdzēt Ūdensvīram virzīties uz priekšu biznesā.

Attiecības ar tuvu partneri jāizturas saudzīgi, noderēs būt fiziski aktīvam un atturēties no pārēšanās.

Lasi vēl: Prognoze 2022. gada novembrim katrai zvaigžņu zīmei! Kas tevi sagaida mīlestībā, darbā un veselībā?

Zivīm būs iespēja iegūt jaunas zināšanas. Ļoti iespējams, ka viņi dosies uz skolu, pārcelsies uz jaunu darbu, dosies ceļojumā un pat pārcelsies.

Teorētiski visām šīm darbībām šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu nākt par labu, jo zvaigznes saka, ka novembrī nevajadzētu palikt uz vietas.

Auns novembrī eksperti prognozē sadursmi ar vēlamajām izmaiņām. Jutīguma saasināšanās dēļ viņu attiecības ar apkārtējiem pavērsies no jaunām pusēm.

Zīmes pārstāvjus var sagaidīt ārzemju ceļojums, un kopumā šis laiks ir ideāls brīvdienām un fiziskām aktivitātēm.

 

Vērsim būs nepieciešamas spējas risināt sarunas ar cilvēkiem un sniegt viņiem atbalstu.

Visa mēneša garumā viņu sniegums būs augsts, taču, lai saglabātu impulsu un nebūtu pārguruši, jāizvairās no pārslodzes.

 

Dvīņiem, visticamāk, būs jāuzņemas, viņuprāt, mazi un nogurdinoši darbi. Savā ziņā tas ir kauns, jo tuvākā mēneša laikā viņi būs spēka pilni. Bet, neskatoties uz pieaugošo tendenci uz impulsīvu uzvedību šajā ziņā, zīmes pārstāvjiem ir jāizvairās no konfliktiem ar partneriem.

Runājot par veselību, pastāv risks iegūt iekaisumu, un arī šeit jābūt uzmanīgiem.

 

Vēži sagaida jautrus un patīkamus pārsteigumus. Viņi varēs atpūsties, radoši darboties vai pavadīt laiku kopā ar bērniem, taču, iespējams, līdz mēneša beigām viņus pārņems nogurums un apātija.

Labs uzturs un vitamīni palīdzēs saglabāt veselību pēdējā rudens mēnesī.

 

Lauvas būs iegrimušas ģimenes lietās. Zvaigznes saka, ka viņu novembra diena ir piemērots laiks atvaļinājumam vai laika pavadīšanai ar mīļajiem, taču tajā pašā laikā Lauvas var izjust vēlmi doties pensijā. Šeit ir tikai viens padoms: vairāk laika veltiet atpūtai, nodarbojieties ar jogu.

Varbūt jaunu plānu rašanās un pat darba maiņa.

 

Jaunavām novembrī būs daudz dažādu ideju. Viņi aktīvi sazināsies, vienlaikus īpaši prasot komfortu.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kuras pēc Tamāras Globas domām būs laimīgas 2022. gada novembrī

Lai neizjauktu enerģijas līdzsvaru, Jaunavām ieteicams sekot līdzi uzturam un nepārpūlēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru