Prognoze 2022. gada novembrim katrai zvaigžņu zīmei! Kas tevi sagaida mīlestībā, darbā un veselībā?

Uzzini katras zvaigžņu zīmes prognozi 2022. gada novembrim! Kādus pārsteigumus zvaigznes tev sagādājušas pēdējam rudens mēnesim? Apskati mūsu ikmēneša prognozi 2022. gada novembrim savai zvaigžņu zīmei un uzzini, kas tevi sagaida mīlestībā, darbā un veselībā!

Prognoze visām zīmēm

Auns

Mīlestība: neskatoties uz novembra melanholiju, Auns metīsies laicīgu ballīšu virpulī un drīz zaudēs vientuļnieka statusu. Neko nesteidzini, esi spontāns un izbaudi katru mirkli. Parastās attiecībās ir daudz vilšanās un aizvainojumu. Zvaigznes iesaka būt pacietīgam.

Darbs: Labvēlīgais planētu izvietojums dos impulsu jūsu profesionālajai dzīvei. Šodien vari atvērt šampanieti un svinēt panākumus. Pilnmēness ir spēcīgs instruments, ko varat izmantot, lai parādītu to, ko patiesi vēlas jūsu sirds. Šomēnes varat izmantot šo debesu notikumu, lai īstenotu savu sapņu dzīvi, sākot ar konkrētām izmaiņām darbā un iecienītākajiem ieradumiem vai vaļaspriekiem.

Veselība: Mīlestība, pat visskaistākā, nevar aizstāt veselīgu miegu un regulāras maltītes. Izmantojiet veselo saprātu un rūpējieties par sevi vispusīgi.

 

Vērsis

Mīlestība: vientuļajiem Vēršiem tā vietā, lai sevi žēlotu, vajadzētu piestrādāt pie rakstura trūkumiem. Ja to nedarīsiet, nākamās attiecības būs precīza iepriekšējo attiecību kopija. Pastāvīgās attiecībās dažreiz ir vērts ļauties situācijai un ikdienas mokām izvēlēties klusu vientulību. Ar sauli Skorpionā jums būs daudz iemeslu mīlēt novembri, lai gan tas dažreiz var būt grūts mēnesis. Lai gan jūsu dzīvē var mainīties daudzas lietas, viena lieta paliks nemainīga – jūsu vēlme satikties. Rezultāts? Jūs piešķirsiet savai personīgajai dzīvei kādu garšvielu.

Darbs: Zvaigznes vēsta par profesionālo un finansiālo stabilitāti. Neuztraucieties pārāk daudz – viss ir tā, kā tam jābūt.

Veselība: Izmēriet savus spēkus un nepārcentieties. Ķermenim ir nepieciešams laiks, lai atgūtu.

 

Dvīņi

Mīlestība: Dvīņi vēl ilgi laizīs savu pēdējo attiecību brūces. Laika gaitā jūs sapratīsiet, ka tas bija jūsu dzīves labākais lēmums. Iesaistieties garīgajā sfērā, pierakstieties kursos un pieņemiet to, ko liktenis nes sev līdzi.

Darbs: novembra sākums paredz saspringtu darba laiku, par kuru var maksāt ar nopietnu krīzi. Centieties pārāk nepārpūlēties un veltiet vairāk laika sev.

Veselība: sakravājiet somas un izbaudiet pelnīto atpūtu. Darbības brīvā dabā, laba grāmata un televīzija nenāks par labu. Marss šomēnes būs retrogrāds, ļaujot jums spert soli atpakaļ, savācot sēklas, kuras esat iesējis savā darbā un personīgajā dzīvē. Lielāko daļu šī mēneša noteikti pavadiet līdzsvarojot darbu un personīgo dzīvi. Līdzsvars vienmēr ir labas veselības atslēga.

 

Vēzis

Mīlestība: Mīlestība ir gaisā! Bailīgie Vēži beidzot izkāps no savas čaulas un ticēs, ka ir iespējamas sirsnīgas, uz uzticēšanos balstītas attiecības. Kādam Zivju zīmē ir nopietni nodomi pret tevi. Ilgtermiņa attiecības tiks nopietni pārbaudītas.

Darbs: nepieņemiet lēmumus emociju ietekmē. Veltiet laiku visu savu profesionālo lietu kārtošanai un, galvenais, uzticieties zvaigznēm. Jūsu koncentrēšanās līmenis būs tik ass, ka kolēģi jutīsies iedvesmoti. Jūsu apņemšanās strādāt nepaliks nepamanīta jūsu priekšniekam. Tev būs vieglāk visu enerģiju atdot darbam un dažādiem projektiem, taču uzmanība būs nepieciešama arī draugiem un mīļajiem. Pavadot laiku kopā ar cilvēkiem, kuri ienes jūsu dzīvē vieglumu, jūs nonāksiet svētlaimes stāvoklī.

Veselība: netērējiet laiku, guļot uz dīvāna un patērējot informāciju no televizora. Piesakies sportam, kas uzlabos tavu pašsajūtu.

 

Lauva

Mīlestība: ideāla zvaigžņu kombinācija Lauvām vēsta pārsteigumiem pilnu mēnesi. Tu atradīsi patiesas dvēseles vienošanās ar Dvīņiem, kuru enerģija pozitīvi ietekmēs tavu garastāvokli. Mēneša beigās tevi sagaida revolūcija dzīvē. Ir pienācis laiks pieaugt un uzņemties atbildību par attiecībām.

Darbs: Novembris ir lielisks laiks pārmaiņām profesionālajā jomā. Sāciet ar mazumiņu, sarunājot interviju ar treneri un nosūtot savu CV. Jūsu priekšnieki var sagaidīt, ka jūs izpildīsiet katru jums uzticēto projektu, pievēršot uzmanību detaļām. Kā pastāvīga zīme, ka jums ir tendence stingri turēties pie plāniem, jūs neesat pēdējā brīža izmaiņu cienītājs. Sagatavojieties šai aptumsumu sezonai. Tie var izraisīt daudzus nozīmīgus notikumus, kas apgriezīs jūsu dzīvi kājām gaisā.

Veselība: Neatliec pārbaudes uz nenoteiktu laiku, pamatojot tās ar laika trūkumu. Neaizmirstiet, ka profilakse ir pamats rūpēm par savu veselību.

Lasi vēl: Trīs zvaigžņu zīmēm 2022. gads beigsies negaidīti

Jaunava

Mīlestība: Kosmoss kalpo Jaunavai sirdslietās gan neprecētos, gan partnerattiecībās. Sāpīgā pagātne tiks aizmirsta, un jūs atbrīvosities no negatīvām emocijām. Tu satiksi cilvēku, kuram ir līdzīga vērtību sistēma un kurš vēlas labas vai sliktas attiecības. Vai jums ir attiecības? Šomēnes tavs partneris un draugi var paslīdēt starp tevi un tavu darbu, lai ienestu tavā ikdienā vieglumu, labklājību un baudu. Atcerieties, ka darbam ne vienmēr ir jābūt pirmajā vietā. Mēģiniet pārtraukt rutīnu, darot kaut ko tādu, kas liek jums smaidīt.

Darbs: saglabāt darba un privātās dzīves līdzsvaru. Darba vieta nav terapijas telpa vai kafejnīca.

Veselība: zems enerģijas līmenis, miega problēmas un vispārējs enerģijas trūkums var liecināt par rudens saulgriežiem. Vairāk staigājiet svaigā gaisā.

 

Svari

Mīlestība: Svari atkal kļūs par upuriem nesatricināmai ticībai citiem cilvēkiem. Ieslēdziet veselā saprāta filtru. Pretējā gadījumā jūs cietīsiet. Zvaigznes ir sagatavojušas labas ziņas mīļotājiem, kuri personīgajā dzīvē atradīs mieru un paredzamību

Darbs: varat paļauties uz kolēģu labvēlību, kuri novērtē jūsu neieinteresēto palīdzību un kompetenci. Tas neizbēgs no priekšnieka, kurš atbalstīs bonusa pieprasījumu.

Veselība: Jūs esat parādā savu mierīgumu, enerģiju un lielisko fizisko labsajūtu veselīgam dzīvesveidam. Esiet konsekventi un neatlaidieties! Novembrī tu mēdz ņemt vērā ikviena viedokli, pieņemot personiskus lēmumus. Mēģiniet mainīt savu rīcību un iemācieties uzticēties saviem instinktiem.

Skorpions

Mīlestība: Skorpioniem nāksies samierināties ar to, ka vienīgā nemainīgā dzīvē ir pārmaiņas. Pēc kāda laika jūs pateiksieties savam bijušajam par brīvību, ko viņš jums deva. Tikmēr kosmoss iesaka koncentrēties uz dzīves garīgajiem aspektiem un noteikt prioritātes. Vai jums ir laimīgas attiecības? Šis ir jūsu spīdēšanas mēnesis, jo ir Skorpiona sezona. Šis ir laiks ar daudziem brīžiem, lai izbaudītu laiku kopā ar savu partneri. Mērenība ir ļoti svarīga, tāpēc noteikti ieplānojiet laiku kopā ar draugiem un ģimeni.

Darbs: dzīvošana pāri saviem līdzekļiem nopietni satricinās jūsu ģimenes budžetu. Samaziniet nevajadzīgos izdevumus un plānojiet mājas budžetu ar zīmuli rokās.

Veselība: jūs dzīvojat ātri un aizmirstat par savu galveno ēdienu. Atcerieties, ka sātīgas brokastis garantē enerģiju un pozitīvi ietekmē vielmaiņu.

 

Strēlnieks

Mīlestība: Strēlnieki paši redzēs, kā garšo salauzta sirds. Šī ir vērtīga mācība, kas jums jāapgūst, lai nebūtu cinisks attiecībā uz mīlestību. Šis ir lielu garīgo transformāciju laiks, izmantojiet to savā labā. Vientuļu dzīvē parādīsies kāds no tālās pagātnes. Neviena no zvaigžņu zīmēm nemīl brīvību tā, kā jūs to darāt. Vientuļi ceļojumi, jaunu restorānu atvēršana vai dokumentālo filmu skatīšanās? Nav brīnums, ka jūs domājat, vai pavadīšana kopā ar kādu jums būtu tikpat vērtīga kā jūsu iecienītākais hobijs. Nenoslēdz sevi no mīlestības par spīti sacensībām, jo ​​novembris var tevi pārsteigt!

Darbs: Jūs varat paļauties tikai uz sevi. Nemeklējiet sabiedrotos starp kolēģiem, kuri gaida jūsu neveiksmi. Sargieties no greizsirdīgām Zivīm.

Veselība: tā vietā, lai liktu sevi otrajā vietā, rūpējieties par sevi. Dodieties uz kino, muzeju vai palutiniet sevi ar spa dienu.

 

Mežāzis

Mīlestība: Mežāžiem būs jāizlemj, vai viņu attiecības sola ko labu nākotnē. Nebaidieties atklāti runāt ar partneri, kuram ir tādas pašas problēmas. Mēneša beigās kosmoss sniegs atbildi. Lielu izmaiņu vientuļu dzīvē nav.

Darbs: Šķiet, ka jums patiks novembris, jo tas nesīs jums labas ziņas profesionālajā dzīvē. Jūs, iespējams, gaidījāt šīs balvas, taču jūsu kolēģi var būt greizsirdīgi, ka jūs paaugstināja amatā vai uzlika lielāku atbildību. Atcerieties, ka smaids un humora izjūta izglābs jūs no jebkuras nervu situācijas. Jūsu priekšnieks novērtēs jūsu apņemšanos. Ņemiet vērā, ka tuvāko mēnešu laikā jūsu darbs kļūs par prioritāti.

Veselība: parādīsies veca trauma, ar kuru var tikt galā ar sportu. Sarunājiet tikšanos ar fizioterapeitu un trenažieru zāli.

Ūdensvīrs

Mīlestība: Vai vēlaties mainīt pasauli? Sāc ar sevi. Ūdensvīri beidzot sapratīs, ka savstarpēja trūkumu pieņemšana un atziņa, ka neviens nav ideāls, ir veiksmīgu attiecību recepte. Ja jūsu partneris jūtas tāpat, dodiet sev vēl vienu iespēju. Rūpējies par sevi un izbaudi katru mirkli. Novembrī izbaudīsi arī draugu kompāniju. Uzaiciniet viņus mājās uz galda spēļu vakaru, kas nav paredzēts tikai bērniem. Jums pat var būt aizraušanās izklaidēties un izmēģināt jaunas lietas. Izmantojot savu radošumu, jūs kļūsiet par vēl neparastāku un uzticīgāku draugu.

Darbs: ieguldiet sevī un reģistrējieties progresīvos apmācību kursos. Novembris ir īstais laiks, lai uzlabotu savu CV un pieteiktos labākam darbam.

Veselība: vēlā rudenī iekļaujiet savā uzturā veselīgus garšaugus, kas stiprinās imunitāti. Konsultējieties ar savu ārstu par uztura bagātinātājiem.

 

Zivis

Mīlestība: vientuļo Zivju dzīvē notiks būtiskas pārmaiņas, pateicoties labvēlīgajam zvaigžņu plejādei. Jūs pārstāsiet kavēties sāpīgajā pagātnē un atvērsieties jaunām daudzsološām attiecībām. Pastāvīgās attiecībās uzpūtīs garlaicība. Iedarbini savu radošumu! Personīgajā dzīvē, tāpat kā mīlestībā, vēlēsies ieklausīties savās jūtās un būt spontānākam. Jums ir viss nepieciešamais, lai cīnītos par cilvēkiem, kas jums ir vissvarīgākie.

Darbs: pārvērtiet savus sapņus mērķos un sāciet strādāt labākas rītdienas labā jau šodien. Elastīgums un vēlme mainīties ir pirmais solis uz panākumiem.

Lasi vēl: Nosauktas tikai trīs veiksmīgākās zvaigžņu zīmes novembrī

Veselība: Jūs esat smagi strādājis savas labsajūtas labā, tāpēc varat baudīt entuziasmu un enerģiju darbībai. Tā turpini!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru