Beigas neveiksmēm: Pāvels Globa pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm paveiksies 2020. gada novembrī

 

Jaunavas zīmē dzimušos beidzot atlaidīs neveiksmju sērija, kas skāra profesionālo sfēru.

Šīs zīmes pārstāvji daudz strādāja un sasniedza rezultātu, bet līdzās atradās skaudīgi cilvēki, kas postoši ietekmēja notikumu gaitu.

Rezultātā Jaunavas pabojāja gan savu psiholoģisko, gan fizisko veselību. Spēki izsīka, bet “rokas nolaidās”. Bet priekšā ir ilgi gaidītā atpūta, kam sekos atslābināšanās periods un miers.

 

Nelaimīgās Zivis ir mocījušās jau ļoti ilgu laiku. Iemesls tam ir milzīgais uzkrāto darbu skaits, kurus vairs nav iespējams atlikt.

Arī naudas lietās viss nebija gludi. Nācās savilkt jostu un ļoti ekonomēt, lai vismaz sevi varētu pabarot. Bet Pāvels Globa apgalvo, ka tam visam drīz pienāks beigas.

 

Līdzīga situācija ir arī Mežāžiem. Finansiālas grūtības viņus ir spiedušas meklēt darbu un peļņas avotu. Darbs bez brīvdienām pilnīgi ir iztukšojis Mežāžu spēkus, un viņiem katastrofāli ir nepieciešama atpūta.

Pats skumjākais ir tas, ka Mežāži ir ļoti talantīgi un pieredzējuši, kas viņiem ļautu piedalīties apjomīgos projektos. Bet apstākļi ir pagriezuši visus spēkus pret viņiem, tāpēc viņiem atlicis samierināties vien ar pieticīgiem projektiem, kas sniedz vien nelielu peļņu.

Bet novembrī visam vajag sakārtoties. Veiksme liks par sevi manīt, bet noskaņojums sāks uzlaboties.

Lasi arī: No 15. līdz 30. oktobrim liktenis sagatavo izmaiņas trim zodiaka zīmēm

 

 

Strēlnieki ir atbildīgi cilvēki, kuri, neskatoties uz grūtībām, tur doto vārdu un izpilda solījumus. Strēlniekiem-uzņēmējiem ir nācies saskarties ar virkni neveiksmju, kas atsaucās uz viņu darbību.

Tomēr viņi palīdzēja visiem, kas pie viņiem vērsās, tāpēc liktenis novērtēja viņu dāsnumu. Oktobris aizies kopā ar problēmām, dodot ceļu novembrim, kurš solās būt veiksmīgs

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru