Atradīs laimi: 5 zvaigžņu zīmes, kas Ūdens tīģera gadā ieies ļoti laimīgi

Un, lai gan agresīvā un dumpīgā Tīģera gads jau ir uz sliekšņa, viņš solās būt mierīgs un “gluds” uzreiz vairākām zvaigžņu zīmēm.

Proti, uzreiz pieci laimīgie  zvaigznāju pārstāvji varēs “ķert veiksmi aiz astes”.

Auns

Šai zīmei gads atšķirsies ar atklājumiem un auglību. Savas spītības dēļ Auna zīmes pārstāvji bieži nepamana izredzes un pavedienus, ko viņiem dod Liktenis. 2022. gadā viņi atvērs acis un varēs visu izmantot pilnībā.

Kaislīgas noskaņas nomierināšana nāks par labu un ļaus izmantot visu savu iekšējo potenciālu. Liela skaita jaunu mērķu izvirzīšana Aunu “neizsmidzinās”, bet, gluži otrādi, iedvesmos un motivēs rīkoties.

Dvīņi

Jaunā gada pašās pirmajās dienās Dvīņiem steidzami jāatmet vecās ieilgušās lietas, pretējā gadījumā jaunais un laimīgais viņu dzīvē vienkārši neiederēsies. “Astīšu raušana” palīdzēs zīmes pārstāvjiem pārvarēt iedzimto slinkumu.

Aktīvā rīcība pašā gada sākumā palīdzēs ieiet aktivitātes, apņēmības un drosmes ceļā, un tieši tā Dvīņiem ir panākumu atslēga. Nekādā gadījumā neko nevajadzētu atlikt uz vēlāku laiku!

Vēzis

Un jau no pirmajām valdīšanas dienām Tīģeris ievirzīs Vēža dzīvi pilnīgi jaunā un neparastā virzienā. Tas būs kaut kas negaidīts un pat neizskaidrojams… Bet Visums sola iekarot virsotnes jaunā profesionālajā jomā un lieliskus sasniegumus jaunās jomās.

Nebūs absolūti nekādu problēmu apvienot personīgo dzīvi un darbu. Iespējams, Vēzis savu mīlestību atradīs tieši jaunā darba vietā.

Bet tas nenozīmē, ka Vēzis var patvaļīgi spert asus soļus un radikāli mainīt situāciju un apstākļus. Tīģerim nepatīk nepaklausība, kas nozīmē, ka jums vienkārši jāiet ar viņa noteikto plūsmu.

Skorpions

Kad Skorpionam nav paveicies? Grūti pateikt, jo šī zīme pamatoti tiek uzskatīta par  favorītu un atkal ietilpst šādā vērtējumā. Tātad Tīģera gads no pirmajiem numuriem priecēs viņu ar patīkamiem pārsteigumiem un dāvanām.

Agresīvā Tīģera ūdens stihija un Skorpiona “mirušais” stāvošais ūdens lieliski papildinās viens otru. Bet šim pēdējam ir jāpabeidz visas lietas Jaunā gada priekšvakarā un jāieved viņa morāle pilnīgā mierā un līdzsvarā.

Kāda veiksme? Jā visā! Darbs, finanses, mīlestība, pašattīstība, radošie vaļasprieki, sabiedrības atpazīstamība…

Strēlnieks

Un Strēlniekam eksperti var precīzāk pateikt, kur viņiem ir paveicies: mīlestība un nauda. Pirmkārt, uzlabosies finansiālā situācija. Nauda nāks no vietas, no kurienes Strēlnieks un nevarēja viņus sagaidīt nekādā veidā.

Ir vērts savaldīt savu iedzimto tieksmi tērēt un to lielāko daļu iekrāt vai ielikt krājkontā.

Zīmes uzstājīgākie pārstāvji gada otrajā pusē pat varēs kļūt par uzņēmējiem. Ir svarīgi neļaut stresam un problēmām izraisīt depresiju un dusmu lēkmes.

Un mīlestība nebūs ilgi gaidīta. Visticamāk, otrā pusīte piederēs ūdens stihijas zvaigžņu zīmei.

Tīģera gads lielai daļai cilvēku būs nomierināšanas un nomierināšanas gads. Ir svarīgi atrast spēku virzīties uz priekšu un nepadoties problēmu un grūtību priekšā: Tīģerim nepatīk vājinieki.

Lasi vēl: Naudas lietus: eksperti sola bagātību 5 zvaigžņu zīmēm decembra beigās

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru