Aicina pieteikties un gatavoties “Liepājas velodienai”

Šomēnes, 24.augustā, Liepājā, Vētras ielas rajonā pie auto stāvlaukuma, norisināsies riteņbraukšanas sacensības “Liepājas velodiena”, kuras pulcēs dalībniekus sporta, bērnu un ģimenes izturības brauciena disciplīnās.

Ikviens interesents līdz 21. augustam aicināts reģistrēties sacensībām mājaslapā rkliepaja.lv kur pieejams arī sacensību nolikums. Lai efektīvāk sagatavotos riteņbraukšanai ikdienā un sacensībās, ikviens velodraugs aicināts pievienoties trīs riteņbraukšanas aktīvajiem vakariem, kuros jomas eksperti dalīsies zināšanās par dažādām tēmām, kā arī aicinās piedalīties kādā no dažādas sarežģītības treniņa distancēm.

Riteņbraukšanas aktīvie vakari norisināsies 8., 15. un 22. augustā. Pulcēšanās aktīvajiem vakariem notiek ceturtdienās pulksten 19 ar riteņbraukšanas kluba “Liepāja” pludmales karogiem iezīmētā vietā – Vētras ielas rajonā pie auto stāvlaukuma.

Gan uz aktīvajiem vakariem, gan sacensībām tiek aicināti gan bērni, gan pieaugušie ar visdažādāko sagatavotības līmeni. Aktīvajos vakaros to dalībniekiem atkarībā no velosipēda veida un pašu vēlmēm būs iespēja izvēlēties riteņbraukšanas kluba braucēju pavadībā braukt sporta trasi, kas ved pa dažādiem segumiem, tostarp mežu, vai ģimenes trasi, kas ved pa asfalta segumu un veloceļiem.

Sacensību un aktīvo vakaru organizatori norāda, ka dalībniekiem drošības apsvērumu dēļ ieteicams līdzi ņemt arī veloķiveres.

Centīgākajiem aktīvo vakaru dalībniekiem, kuri būs apmeklējuši visus tematiskos treniņus, sarūpētas sacensību atbalstītāju balvas.

Riteņbraukšanas sacensību “Liepājas velodiena” galvenie mērķi ir veicināt un popularizēt riteņbraukšanu Liepājā, kā visiem pieejamu sporta veidu, risināt jauniešu brīvā laika pavadīšanas problēmas, kā arī mudināt cilvēkus regulāri nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm brīvā dabā.

Riteņbraukšanas klubs “Liepāja” darbojas no 2014. gada un tajā ir 23 biedri – 13 bērni un 10 pieaugušie. Tieši jauno sportistu piesaistīšana un audzināšana ir viens no kluba galvenajiem mērķiem, tādēļ klubs savā pulkā uzņem jaunus dalībniekus. Interesenti var pieteikties pie kluba trenera Jura Vilmaņa (mob.: 28 476 389).

“Liepājas velodienu” un aktīvos vakarus organizē riteņbraukšanas klubs “Liepāja” ar Liepājas pilsētas atbalstu.

Foto: liepaja.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru