No 2020. gada 9. septembra Marss būs retrogrādā kustība: Andželas Perlas padomi zodiaka zīmēm

Marsa retrogrādā kustība no 9. septembra līdz 14. novembrim skars visus bez izņēmuma, un Andžela Perla iesaka izmantot šo laiku, lai mainītos uz labo pusi. Planētas retrogrādās kustības periodā astroloģe sniedz vērtīgus padomus, kas ļaus Zodiaka zīmēm piepildīt savus sapņus un izvairīties no nepatīkamiem notikumiem.

Marsa ietekme ir liela, un tā ieiešana retrogrādā kustībā rada nopietnas pārmaiņas cilvēku dzīvē. Ir vērts iepazīties ar astrologu ieteikumiem, lai būtu gatavs notikumiem, kas gaidāmi rudenī, lai varētu savlaicīgi pieņemtu lēmumus, kas palīdzēs tikt galā ar notiekošo, kā arī, lai piesaistītu pozitīvas pārmaiņas dzīvē.

 

Auns

Marsa ietekme 1.mājā simbolizē personīgo “es”, un Aunam ar 9. septembri nāksies tikt galā ar nelielām problēmām, lai sasniegtu izvirzītros mērķus. Astroloģe iesaka atlikt svarīgu lēmumu pieņemšanu, lai izvairītos no kļūdas un nepagrieztos uz ceļu, kas ved strupceļā.

 

Vērsis

Vērsim Marss atradīsies 12.mājā (pabeigtības) – un planētas retrogrādās kustības laikā Vērsim būs grūti pielikt punktu iepriekš iecerētai lietai. Šim stāvoklim nevajadzētu biedēt, un Andžela Perla iesaka pievērst uzmanību tiem plāniem, kurus var īstenot šeit un tagad.

 

Dvīņi

Marss, kas atrodas 11. mājā (plānu un cerību), iespaidos Dvīņus tādā ziņā, ka viņiem būs īslaicīgi neiespējami piepildīt sapņus. No 9. septembra līdz 14. novembrim diez vai izdosies organizēt tikšanos ar draugiem vai biznesa pasākumu. Dvīņi var arī atcelt iepriekš ieplānotos braucienus vai pēkšņi atteikties no ceļojuma, atgriežot biļetes.

 

Vēzis

Vēzim Marss retrogrādās kustības laikā atradīsies 10. mājā (karjeras), un tas būs pārmaiņu laiks. Astroloģe iesaka pievērst uzmanību nepabeigtiem projektiem, strādāt pie kļūdām, kā arī koriģēt plānus tā, lai pēc planētas atgriešanās tiešā stāvoklī uzreiz būtu iespējams pabeigt iepauzētās lietas un nekavējoties varētu īstenotu jaunus projektus.

 

Lauva

9. māja ir saistīta ar ārvalstīm, un Lauvām var nojukt ceļojums vai var rasties sarežģījumi juridiskās lietās. Šajā periodā jums nevajadzētu uzsākt mācības, ja tas ir iespējams, un arī labāk necensties īstenot jaunus projektus. Astroloģe iesaka atlikt projektu un vēlreiz piestrādāt pie projekta plāna punktiem, lai sāktu aktīvu darbu pēc 14. novembra.

Lasi arī: Dažām zodiaka zīmēm septembrī neticami paveiksies, turklāt divreiz!

 

Jaunava

Marss 8. mājā, kas saistīta ar svešām finansēm, bremzēs aktīvo darbu, un Jaunavas var nerēķināties ar līdzekļu saņemšanu. Retrogrādā planētaas kustība kavēs visus maksājumus, bet Jaunavas varēs iegūt pārtraukumu rēķinu apmaksai, vienojoties ar banku. Astroloģe iesaka samazināt ikdienas vajadzības, lai izvairītos no problēmām.

 

Svari

Retrogrāda planēta atradīsies 7. mājā (attiecību un partnerības). Marss var veicināt konfliktu vai strīdu. Svariem būs grūti sarunāties ar cilvēkiem un ievērot visas vienošanās. Nav izslēgta pauze darbā ar klientiem. Svariem būs jābūt pacietīgiem, lai nepieļautu kļūdas un nesaasinātu situāciju.

 

Skorpions

6. māja (veselības), kurā retrogrādais Marss uzturas no 9. septembra līdz 14. novembrim, Skorpionam būs laiks, kad parūpēties par savu labsajūtu. Adžela Perla iesaka būt uzmanīgiem un, ja iespējams, neplānot operācijas, kas var norisināties ne tik labi, kā plānots.

 

Strēlnieks

Marsa ietekme skars bērnus. Viņa klātbūtne 5.mājā mainīs viņu dzīvi, un Strēlniekam būs jāatbalsta jaunākā paaudze un kopā ar viņiem būs jārisina īslaicīgas grūtības, palielinot savu autoritāti. Tāpat planēta ietekmēs attiecības kopumā, un šajā laika posmā Strēlnieks var sajust zināmu jūtu atdzišanu.

 

Mežāzis

Marss atradīsies 4. mājā (nekustamo īpašumu), un šajā laika posmā Mežāži varēs pabeigt remontu. Darījumi būs neveiksmīgi, nav vērts pirkt un pārdot nekustamo īpašumu. Iespējams, ka pārcelšanos nāksies atlikt, taču pauzes laikā būs iespēja vēlreiz pārdomāt detaļas, rūpīgi sagatavoties un bez kavēšanās veikt nepieciešamās lietas rudens beigās.

 

Ūdensvīrs

3.māja (komunikācijas), kurā atradīsies Marss, ļaus Ūdensvīram samazināt kontaktus. Ūdensvīri saīsinās tikšanās, dažādu iemeslu dēļ ateiksies ceļot. Tomēr šis periods neradīs vilšanos, ja jūs novirzīsit savus spēkus centieniem stiprināt ģimenes saites un pavadīsiet laiku šaurā tuvinieku lokā.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kurām 2020. gada septembris kļūs par biļeti uz laimīgu dzīvi

 

Zivis

Retrogrādais Marss atradīsies 2.mājā (ienākumu), un tas sniegs iespēju virzīt spēkus peļņas gūšanai. Astrologs iesaka Zivīm nepadoties impulsīviem tēriņiem, jābūt piesardzīgiem ar uzkrājumiem, lai tos nepazaudētu, no 9. septembra līdz 14. novembrim.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru