7 lietas, ko pēc piemēriem nevar izmest, lai mājā neklauvētu nelaime

Ir iespējams un nepieciešams uzturēt kārtību savās mājās, izmetot atkritumus un atbrīvojot vietu kaut kam jaunam un labākam. Tomēr saskaņā ar tautas uzskatiem ne visu, kas traucē, var nosūtīt uz poligonu. Lai neradītu nepatikšanas sev, tuviniekiem vai mājām, jums ir jāšķiras no dažiem priekšmetiem rūpīgāk.

Soma vai maks

Maks vai soma simbolizē tā īpašnieka finansiālo labklājību. Izmetot to atkritumos, var rasties finansiālās problēmas.

‘’ Soma ir statusa, sociālā stāvokļa rādītājs, to arī bez pārdomām nevar nosūtīt uz poligonu. Iepriekš šie priekšmeti tika aprakti zem jauna koka vai tika sadedzināti.’’

Mūsdienās šādus rituālus nav tik viegli izpildīt, taču ir alternatīva: iegādājoties jaunu maku, pāris dienas nēsājiet to kopā ar veco maku. Tad mājās noliek veco maku uz nedēļu, ievietojot tajā dažus centus.

Pēc septiņām dienām pārliekat naudu no vecā maka uz jauno un tikai pēc tam, jūs varat izmest veco maku. Šāda cieņpilna “ atvadīšanās” palīdzēs ne tikai izvairīties no finansiālām problēmām, bet arī aizbaidīs nabadzību.

Vecu bērnu drēbes

Bērnu lietu izmešana vai izmantošana netīram darbam jau sen tiek uzskatīta par nepieņemamu, pretējā gadījumā nākotnē jūs varat likt mazulim dzīvot nelaimīgā dzīvē.

Labāk tās izdalīt ģimenēm, kurām tās būtu ļoti nepieciešamas, vai arī uzšūt skaistas drēbes lellēm.

Darba stundas

Pulkstenis simbolizē laiku, kas jums piešķirts no augšas. Un tie, kas jums uzticīgi ir kalpojuši vairākus gadus, ir bijuši piesātināti ar jūsu enerģiju, tāpēc to izmešana ir kā sava gadsimta saīsināšana, pagātnes un pat nākotnes atmešana.

Ja jūs joprojām vēlaties no viņiem šķirties, tad izjauciet tos mazās daļās, nogādājiet tos atkritumu poligonā, lai neaizmiet pie citiem īpašniekiem.

Kāzu uzvalks vai kleita

Tautā tiek uzskatīts, ka kāzu uzvalks vai kleita simbolizē ģimenes laimi, tāpēc tos nevar nodot tālāk, vēl jo vairāk izmest.

Apģērbi rūpīgi jāuzglabā visu mūžu.

Ikonas vai baznīcas grāmatas

Ikonas, lūgšanu grāmata,  Bībele ir ne tikai svētas lietas, bet arī spēcīgākie amuleti. Nemetiet tos prom, pat ja esat pārliecināts, ka to vairs nevajadzēs.

Ja rodas nepieciešamība šķirties no viņiem, labāk nogādājiet viņus tuvākajā baznīcā, kur ir viņu cienīga vieta un piemērota attieksme.

Ģimenes fotogrāfijas

Katra fotogrāfija nes uz tā attēlotās personas enerģiju. Jebkurā gadījumā cilvēki ar ekstra sensoram tā saka.

‘’ Tāpēc ja fotoattēlā redzami jūs, jūsu radinieki vai tuvi cilvēki, tad labāk ir saglabāt attēlus ģimenes arhīvā.’’

Pazīstamu cilvēku fotogrāfiju iznīcināšana, pat ja attiecības starp jums jau sen ir beigušās, ir pilnas ar slimībām, ļaunu aci un nepatikšanām. Lai atbrīvotos no nevajadzīgām fotogrāfijām, sadedziniet tās, izkaisot pelnus vējā.

Sāls vai maize

Cilvēki saka, ka maize ir visa galva. Tāpēc attieksmei pret viņu jābūt cieņpilnai. Kopš seniem laikiem to uzskatīja par labklājības un ģimenes laimes simbolu.

‘’Tāpēc nav ierasts izmest pat maizes paliekas, labāk tos barot putniem vai dzīvniekiem.’’

Sāls ir mūžīgais maizes pavadonis, viņi saka, ka tas pasargā no ienaidnieka spēkiem un burvestībām. Tās arī nav jāizmet, labāk to izkaisīt zemē vai barot lopiem.

Avots:

remoskop

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru