4 zodiaka zīmes, kurām ir ļoti grūti pārdzīvot šķiršanos

Šķiršanās var būt viegla, to var pavadīt atbrīvošanās un atvieglojuma sajūta. Bet tikpat labi šķiršanās var tikt pielīdzināta traģēdijai, dzīvi sadalot pirms un pēc mīlas attiecībām.

Katrs cilvēks no šādas traģēdijas atiet savādāk. Kādam nepieciešama laba speciālista palīdzība vai gudrs padomdevējs, bet kāds pilnā nopietnībā metas darbos, lai vismaz uz laiku aizmirstu par nepārvaramām sāpēm.

Bez sekām nepaliek neviena šķiršanās, ja cilvēki šajās attiecībās mīlēja viens otru. Šķiroties tiek zaudēta ne tikai emocionālā saikne ar partneri, bet tiek izrauti arī sirds un dvēseles pavedieni.

Lasi arī: Ko atnesīs rudens? Atbilde atrodama taro kāršu salikumā; Izvēlies savas kārtis

Tāpēc daži vīrieši un sievietes pēc šķiršanās kliedz, jo sāpes ir pārāk neizturamas.

Runā, ka laiks ir labs dziednieks un ārsts, kurš palīdz pārdzīvot šķiršanos un atkal palīdz justies dzīvam un gatavam jaunām attiecībām. Tomēr ne visiem der šīs zāles.

Daži cilvēki tik ļoti pārdzīvo šķiršanos no savas mīlestības, ka viņi apzināti nolemj savu mūžu vientulībai, vai vēl trakāk – pārstāj redzēt jēgu savai dzīvei.

Astrologi sastādīja sarakstu ar zodiaka zīmēm, kuras ļoti smagi pārdzīvo šķiršanos.

 

Auni sākumā ir gatavi iznīcināt visu, kas atgādina par bijušo mīļoto cilvēku. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var sist traukus vai lauzt mēbeles, lai izlaistu uz āru savas dusmas.

Kā spēcīgām personībām, viņiem ir daudz grūtāk pieņemt faktu, ka viss ir beidzies. Protams, ikvienā gadījumā nozīme ir arī šķiršanās iemeslam.

Ja pameta Aunus, viņus piekrāpa un ar to pašu nodeva viņu mīlestību, tad tāda rēta ilgi asiņos un nedzīs. Kad pāriet pirmais dusmu vilnis, šīs zīmes pārstāvjus var pārņemt naids un aizvainojums par viņu samītajām jūtām un salauzto lepnumu.

 

Dvīņi, uzzinot par šķiršanos no partnera, izjūt īstu šoku. Ja nekas par to neliecināja un attiecībās vairāku gadu garumā viss ritēja lieliski, tad šīs zodiaka zīmes pārstāvji ļoti stipri pārdzīvos par mīļotā cilvēka aiziešanu.

Sākumā Dvīņi noliegs, ka partneris ir aizgājis pavisam. Viņi katru dienu viņu gaidīs, nodarbosies ar lietām, it kā nekas nebūtu bijis.

Kad paies kāds laiks un pazudīs ilūziju ēna, Dvīņiem atklāsies rūgtā patiesība, ka attiecības vairs neatgūt. Tad arī iestāsies vissmagākais pārdzīvojumu un ciešanu mirklis.

 

Skorpioni visvairāk par visu baidās pazaudēt savu mīļoto cilvēku. Lai kāds arī nebūtu viņu raksturs, par tuvu cilvēki viņi atdos savu dzīvi.

Vēsts par šķiršanos šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nāk kā pērkons no skaidrām debesīm, un burtiskā ziņā viņus nones no kājām. Sākumā viņi nespēj skaidri novērtēt realitāti.

Pēc tam rodas nepārvarama vēlme atrast un atriebties nodevējam. Skorpioni var lieliski no visiem slēpt pārdzīvojumus, un tikai atrodoties vienatnē ar savām bēdām, viņi ļaus vaļu emocijām.

 

Zivis līdz pēdējam neticēs mīļotā cilvēka aiziešanai. Tā ir kā sava veida organisma aizsargreakcija.

Zivis realitāti uztver kā sapni vai ļaunu joku. Tā kā šīs zīmes pārstāvji ir emocionāli, viņiem daudz grūtāk pārdzīvot šķiršanos.

Turklāt šīs zīmes pārstāvji pa īstam iemīlas tikai reizi dzīvē un saglabā šīs jūtas visas savas dzīves garumā.

Lasi arī: Piecas pašas laimīgākās zodiaka zīmes 2020. gada septembrī

Tie cilvēki, kuri mīl visu mistisko, izmantos netradicionālus veidus, lai atgūtu mīļoto cilvēku. Šiem rituāliem viņi netaupīs ne spēkus, ne nervus, ne naudu. Iespējams, tas viņiem arī nedaudz palīdzēs novērsties no savām sāpēm un pārdzīvojumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru