Zvaigžņu zīmes, kuras aprīļa otrajā pusē atradīs mīlestību

Arvien vairāk cilvēku virzās pretim pavasarim, un līdz ar to arī cerība – uz jaunām attiecībām, uz jaunu mīlestību. Redzēsim, kam aprīļa otrajā pusē palīdzēs zvaigznes.

Skorpioni

Tikšanās notiks negaidīti, neplānoti. Visticamāk, tā būs gadījuma iepazīšanās – darbā, fitnesa klubā, degvielas uzpildes stacijā – jebkurā gadījumā tā būs kā zibens no skaidrām debesīm. Ko tālāk? Tālāk romantiski randiņi, dāvanas, komplimenti un karstas tikšanās. Vai šim stāstam būs nopietns turpinājums? Šeit joprojām ir grūti atbildēt, bet spilgti iespaidi noteikti paliks ar jums uz visiem laikiem!

Jaunava

Ja pārstāsiet piekopt atturīgu dzīvesveidu, sāciet doties uz lieliem pasākumiem, vismaz darba vai labāk atpūtai ar draugiem, iespēja satikt savu nākamo dvēseles radinieku uz mūžu kļūst vienkārši kosmiska. Tikšanās notiks caur iepazīšanos – jūs vienkārši iepazīstinās viens ar otru, un tad var iestāties jūsu dzīves nopietnākās un svarīgākās attiecības, kas beigsies ar laulību mūža garumā. Izklausās aizraujoši? Tad ir pienācis laiks atvērt kalendāru un ievadīt tur visas iespējamās tikšanās un piekrist ielūgumiem.

Mežāzis

Ne tik bieži mīlestība satiekas tavā ceļā – un tagad ir pienācis tieši šis brīdis. Iepazīšanās būs ārkārtīgi negaidīta – nejaušs ceļa biedrs, pēkšņs apstākļu kopums, interneta sarakste – kopumā tā tikšanās notiks tieši tur, kur to vismazāk gaidīji atrast. Un kas būs tālāk? Tad būs vasara ar kopīgiem braucieniem un drosmīgiem nākotnes plāniem, bet vai tiem lemts piepildīties, parādīs vēls rudens. Jebkurā gadījumā tas būs neaizmirstams piedzīvojums.

Vērsis

Mīlestība piesitīs arī jums, bet tas notiks diezgan banāli – veci draugi vai klasesbiedri, kolēģi darbā, mācības, hobiji – vispār labi zināms un pat iekšējais loks. Vienkārši kāds beidzot nolemj rīkoties, un lieta var beigties ar kāzām. Lai viss notiktu, vairāk laika jāvelta visiem saviem vaļaspriekiem un vaļaspriekiem, izbraucieniem un citiem pasākumiem. Tavā gadījumā vieno kopīgs mērķis!

Lasi vēl: Pavasara laimes smaids: 3 zvaigžņu zīmes, ka pavasaris nesīs veiksmi

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru