Zvaigžņu zīmes kurām uzsmaidīs veiksme 2021. gada septembrī

Veiksme nekad nenāk visiem vienā laikā un vienādi.

Eksperti runā par to, kurām zvaigžņu zīmēm veiksies nedaudz vairāk nekā pārējām.

Auns

 

Auni lieliski sevi parāda pārejas periodos, kad mainās nakts spīdekļu enerģija vai tiek veikta pāreja no vienas sezonas uz otru. Viņi jutīs spēka un možuma pieaugumu. Šis būs ļoti labvēlīgs mēnesis, it īpaši pats sākums. Aptuveni no 11. līdz 12. septembrim, veiksme lēnām sāks atgriezties iepriekšējā, pazīstamākajā līmenī. Tas nozīmē, ka Aunam ir jābūt laikam, lai septembra pirmajās desmit dienās izdarītu visas svarīgākās lietas.

Lauva

 

Lauvām būs ļoti paveicies pašattīstībā. Šie cilvēki varēs atrast jaunas noderīgas izklaides un vaļaspriekus. Kādam ir paveicies atrast jaunu darbu. Šis ir īstais brīdis ieklausīties savā intuīcijā. Viņa vadīs Lauvas uz pareizā ceļa. Vissvarīgākais ir nepieņemt lēmumus pārāk ātri. Jebkura nevajadzīga iespēja iegūt jaunas zināšanas ir jāuzskata par Visuma un nakts gaismekļu palīdzību. Šis ir pārsteidzošs laiks, kurā Lauvas atmiņa būs daudzkārt stiprāka.

Jaunava

 

Jaunavām būs ļoti paveicies mīlestības jomā. Mīlas lietās veiksme bieži viņiem uzsmaidīs, atrodot dvēseles palīgu. Laime neapiet tos, kuri jau ir attiecībās. Nakts gaismas viņiem septembrī palīdzēs aizmirst visas sliktās lietas, pacelt attiecības jaunā līmenī. Visticamāk, Jaunavas spēs salabot attiecības, ja tās šobrīd nav vislabākajā stāvoklī. Nakts gaismas palīdzēs viņiem atturēties no negatīvām atmiņām.

Skorpions

 

Skorpioniem veiksies septembrī. Lieta ir tāda, ka Venera pārcelsies uz viņu zvaigžņu zīmi. Šī nav īpaši labvēlīga pāreja, bet Skorpioniem tā būs pozitīva. Mēneša otrā puse būs ideāli piemērota sportam, atbrīvoties no sliktiem ieradumiem, ceļot ar automašīnu, ceļot ar lidmašīnu, vilcienu un kuģi.

Mežāzis

 

Mežāži šoruden gaida ļoti spēcīgu enerģijas pieplūdumu, it īpaši septembrī. Dzīve var mainīties uz labo pusi, un tāpēc viņiem nav jātērē milzīgs laiks un pūles. Daudzas labvēlīgas izmaiņas notiks pašas no sevis. Šīs zīmes cilvēki var droši darīt to, ko viņi ilgu laiku atliek. Būs daudz vieglāk mijiedarboties ar cilvēkiem.

Lasi vēl: Tikai trīs zvaigžņu zīmes! Eksperti pastāstīja, kam septembrī būs spēcīga finanšu plūsma

Ja neesat šajā sarakstā, eksperti iesaka būt uzmanīgākiem un diskrētākiem. Vienmēr atcerieties, ka uzvarētājs nav tas, kuram ir neizsīkstoša veiksme, bet gan tas, kurš zina, kā to pareizi izmantot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru