Zvaigžņu zīmes, kas satiks savu dzīves mīlestību 2021. gada oktobrī

Rudens ir romantikas laiks, kad var sapņot par mīlas piedzīvojumiem, sēžot pie loga un vērojot lietaino laiku un garām braucošos pārus. Šobrīd es ļoti vēlos atrast kādu, kurš spētu sasildīties un dalīties ar jums šādu romantisku mirkļu burvībā … Un oktobrī, neskatoties uz retrogrādu Merkuru, kas ilgs līdz 18. datumam, zvaigznes vienkārši pareģo uz dažām zīmēm datumu sērija un veiksmi mīlestības priekšā!

Ūdensvīrs

Hei, pavedināšanas meistars, šī gada oktobrī Ūdensvīrs neslēpsies no uzmanības un faniem: būs daudz koķetēšanas un negaidītu jūtu atzīšanās. Lai gan visam jums vajadzētu būt acīmredzamam jau ilgu laiku – jūsu intuīcija gandrīz nekad nemelo, tādēļ, ja saprotat, kas jums šobrīd ir simpātisks, iesakām uzticēties savai sestajai sajūtai un saprast, vai jums šis cilvēks ir vajadzīgs attiecību ziņā. Un, ja jums jau ir dvēseles palīgs, tad jūsu romānā beidzot pienāks labvēlīgs periods, kas viens no otra nesīs daudz pozitīvu emociju un jaunu iespaidu.

Strēlnieks

Šķiet, ka kādam ir dažas izmaiņas plānošanā – noteikti pievienojiet kalendāram visus savus datumus, jo šomēnes to būs daudz! Bet vienīgā problēma ir tā, ka jums ir jāatgūstas no aktīvā septembra, nedaudz jāatpūšas un jāatbrīvojas no stresa. Jums nevajadzētu nest pagātnes negatīvo un vilšanos jaunās attiecībās, tad šoruden jūs sagaida gaišas jūtas! Mēs iesakām pievērst uzmanību puisim, kurš jau ilgu laiku meklē jūsu uzmanību, un ļaujiet viņam mazliet tuvāk iepazīties. Varbūt viņš būs viens …

Zivis

Agrāk esat pieļāvis daudz kļūdu, taču oktobris dos jums iespēju sakārtot lietas. Labāk, lai to neizsmidzina uz nejaušām paziņām un īslaicīgiem sakariem, jo ​​tas neko nevedīs, bet pievērsiet uzmanību tam, kurš tur būs. Šajā dīvainajā un aukstajā periodā jūsu dzīvē parādīsies cilvēks, kurš var jūs atbalstīt un palīdzēt. Jā, mēs zinām, ka esat ļoti neatkarīga persona, taču neatstājiet novārtā puiša vēlmi jūs aizsargāt un saprast – tikai tad jums būs iespēja laimīgām un veselīgām attiecībām.

Mežāzis

Pēdējā laikā veiksme mīlas lietās apiet Mežāžus, un dažreiz pat sāp līdz asarām, ka zvaigznes pret jūsu jūtām izturas tik netaisnīgi. Tomēr oktobrī beidzot ir iespēja satikt savu dvēseles palīgu! Maz ticams, ka tā būs kaislīga romantika, kurā jūs skrienat ar galvu un tiekat aizmirsta, bet drīzāk līdzsvarotas un pieaugušas attiecības. Tie attīstīsies pakāpeniski un ar laiku kļūs stiprāki, bet līdz brīdim, kad jūs atbaidīsit šo romantiku un nelaidīsit to savā dzīvē – jūs jau pārāk daudz mācījāties un strādājāt, tagad ir pienācis laiks atvērties mīlestībai!

Lasi vēl: Labākie ģimenes cilvēki: Eksperti nosauc tās zvaigžņu zīmes, kurām mīlestība un ģimene ir pati vissvarīgākā dzīvē

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru